Widok
Witaj Agnelka
Chciałabym Ci powiedzieć że slub to ceremonia dwojga ludzi. Organizacja to sztuka kompromisu. Napewno Ty miałaś decydujący głos w wielu sprawach. Pozwólmy naszym mężczyzną by też mieli coś z tego wesela :) i czuli że to też ich święto. Faceci cieszą się czasem jak dzieci z dziwnych i nie zrozumiałych rzeczy. Po za tym Tiry przejadą i więcej ich nie będziesz oglądać a Twój mężczyzna połechtany napewno ustąpi Ci w kwestiach ważniejszych dla Ciebie.
Chciałabym Ci powiedzieć że slub to ceremonia dwojga ludzi. Organizacja to sztuka kompromisu. Napewno Ty miałaś decydujący głos w wielu sprawach. Pozwólmy naszym mężczyzną by też mieli coś z tego wesela :) i czuli że to też ich święto. Faceci cieszą się czasem jak dzieci z dziwnych i nie zrozumiałych rzeczy. Po za tym Tiry przejadą i więcej ich nie będziesz oglądać a Twój mężczyzna połechtany napewno ustąpi Ci w kwestiach ważniejszych dla Ciebie.
My tuż po ślubie jechaliśmy w podróż poślubną promem, na który pojechaliśmy ustrojonym samochodem, w ślubnych ciuchach. Naszego fotografa wpuścili do hali z samochodami. Tam stał piękny nowiutki czerwony TIR. Kierowca nas zaczepił czy nie chcemy w nim fotek.
Przećwiczyłam więc wspinanie się w sukni do TIRa - DA RADĘ! Z kabiny skakałam prosto w ręce męża :)
[/url]
[/url]
Przećwiczyłam więc wspinanie się w sukni do TIRa - DA RADĘ! Z kabiny skakałam prosto w ręce męża :)

ajeczka - a to foty wam wyszły!!!!
A co do jechania tirem - przeciez one nie mogą poruszać się w mieście....
A co do jechania tirem - przeciez one nie mogą poruszać się w mieście....
POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.com

Mysle, ze sprawilabys tym mezowi wielka przyjemnosc... Tak jak powiedziala ktoras z lasek w poprzednich postach, planowanie wesela powinno byc sztuka kompromisow... I tak jak my ekscytujemy sie jak piecioletnie dziewczynki falbankami, parasolkami, koronkami i innymi pierdolkami, ktorych nasi mezczyzni nie bardzo rozumieja... tak dajmy im choc troche takiej samej radochy...
Tara Marta urodziła sie 06/09/2010 o godz 10:17 ważąc 3,9 kg i mierząc 53 cm