Widok

Tlenoterapia?

Czy ktoś z Was korzysta może z zabiegów tlenoterapii? Wiem, ze można korzystać z komór hiperbarycznych, ale np. można też mieć koncentrator tlenu Oterapia do użytku domowego. Czy jest jakaś różnica w terapia? Czy czymś się różni komora a koncentrator?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Różnica żadna. Koncentrator tlenu Oterapia o którym wspominasz można mieć na własny użytek w domu. Można z niego korzystać samodzielnie lub z rodziną. Koszt większy, ale na pewno jest wygodniej i jednorazowo się płaci za taki sprzet.

Oterapia chyba w Polsce jest najpopularniejsza jeśli chodzi o koncentratory tlenu do użytku domowego. Ale zanim na taką terapię się zdecydujesz musisz wiedzieć, że tlen to lek i można go przyjmować tylko pod opieką lekarza. Niedobór jest szkodliwy, ale za dużo też może być groźne.
Ja korzystalam i korzystam raz na jakis czas: http://www.tlenoterapia-sopot.pl

Inne tematy z forum Kobieta

opinie o dr sylwia gulkowska (57 odpowiedzi)

Hej dziewczyny, okazało sie że dwie kreski na teście są więc umowilam sie na jutro do swissmedu...

czemu faceci zdradzaja? (138 odpowiedzi)

no własnie czemu?co wam jest brak w kobietach swoich partnerkach?jak mozna z taka premedytacja...

Brak ochoty na zbliżenia - niskie libido? (87 odpowiedzi)

Zauważyłam sama po sobie, że kiedyś miewałam większe potrzeby na zbliżenia niż teraz. Mam dopiero...

do góry