Widok

To my!!!

Ludzkość!To małe ziarenko piasku! wszechświecie zauważ nas!!! O k****!Zauważył...Jaki wiiieeeeelki but...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Płk Kiszczak

Żółty pachnie jak sedno, nie istotne czy kwiatu czy zaropiałego pryszcza. Pachnie pracą w swych paskudnie żółtych okładkach tomiszczy i segregatorów, jak samoprzylepne karteczki z ważna informacją jak książka telefoniczna. Jak chryzantemy.

Kiwdul

הפתרון שאתה מקבל חינם על מנת לשפר את השימוש באינטרנט

Motto na dzisiaj

Don't worry, bo będziesz chorry!

Trąbko

Nic z tego. Mam cię na sznureczku.

Eustachiuszu

Miałeś ... Eustachiuszu... piękny róg
Ostał ci sie ino sznur....

Przepraszam

Złoty nie piękny

A Papież

pewnie już niedługo pociąknie, macie racje. I znów się zacznie watykańska polityka i przepychanki kto ma więcej arcybiskupów i walka o stołek... Jak za starych dobrych średniowiecznych czasów. A na koniec se zapalą i dymek z komina będa sobie puszczać...biały czy czarny, biały czy czarny...

Trąbko

No to dobrze!!! Bardzo dobrze! Idź sobie i nie wracaj! Znajdę sobie inną trąbkę! Mało to na świecie trąbek?!! Ta następna na pewno będzie lepsza od ciebie!
Chlip...

Zwierzu,

wejdź na czata trojmiasto. Czekam.

Eustachiuszu

Warunki postawiłąm jasne:
Nie dmuchać mnie tak mocno to wrócę
Ale musisz przyrzec na wszystkie ustniki świata, że jak ją złamiwesz to niech każdy twój ustnik będzie zagrzybiony! O
!!!

Tau

HA hA byłem szybszy

Trąbko

Życiowym przeznaczeniam wszystkich trąbek jest bycie dmuchanymi. Czy wolisz być niespełnioną trąbką i kurzyć się stojąc na kominku? Marząc jednocześnie o melodiach pobudek wojsk Napoleona?

urzędnicy

A po co mi sierpik co ?
Już jeden taki zakrzywiony mam ! Aha , obiecanki cacanki - ma być taki młoteczek i już !!! tak jak obiecaliście ! Bez jaj !
To kiedy go dostanę ? - pytam poważnie ...

urzędnicy

a co takiego ma przynieść przyszłość ???

Bilbo

Z przyszłością nigdy nie wiadomo. Nostradamus twierdził może inaczej, ale Nostradamusowie są w mniejszości. Dlatego warto mieć i sierpik z młotkiem pod łożkiem i plastikową statuę wolności w schowku na szczotki. A ponieważ z przyszłością n a p r a w d ę nic nie wiadomo, może warto pomyśleć i o spódniczce w kratkę, albo chociaż małym posążku bogini Kali?

Może być również

koszulka z napisem "kocham matrix", ale w takim razie w sekretnym kącie w szafie za bielizną pościelową należy mieć drugą koszulkę, z napisem "nienawidzę matrixa"

Bilbo

Przyznanie się do posiadania sierpika nie zostanie przez nas uznane za okoliczność łagodzącą, wręcz przeciwnie...
Sprawdzimy na którym pomniku z minionej epoki brak wyżej wymienionego elementu i wtedy się do Ciebie zgłosimy.

A to

okrutne organy...
Takie organy co to zwykle w tonacji X-mol?
(X=A, B, C, D itp)

urzędnicy

to jest sierpik japoński - U NAS nie ma takich pomników

Inne tematy z forum Hydepark

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (729 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

muza na dziś (781 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

Grajdołki (99 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry