Widok

To tylko miłość :)

A jakbym chciała się zakochać to co ?
Wiosna wiosna wiosna ach to Ty :)Ja dorosła kobieta 44 lata .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Trzymam kciuki.

Też chciałbym się w końcu zakochać. 33 lata na karku i nigdy na randce nie byłem. Skutek nieśmiałości :/

Musisz mieć łapska jak piekarz ;]
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jesu Grzegorz 33 lata to Ty randkuj chłopaku bo szkoda czasu ,randki są piękne:) hm...ale że prawiczek ?
Dzięki trzymaj trzymaj;)

a wiecie że próbuję na Tinderze od 6 miesięcy i miałem jakieś 20 matched ale żadna jeszcze się nie zgodziła na randkę...
A że prawiczek to przecież normalne aż do ślubu, co wielkiego?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
To fajne uczucie, im więcej dołożysz tym, większy płomień. Moje ognisko trochę przygasa, nie mam pojęcia czy, spowszedniało czy, brakuje paliwa a moze jest zbyt gorąco i trzeba schłodzić. Ach gdyby tak, mozna co tydzień przezywać te uniesienia to bicie serca te wypieki na twarzy, ten dreszcz te drżące ręce.

Nie znam tindera ale każdy sposób na poznanie jest dobry. Tak u kobiety cnota jest najważniejsza ale u mężczyzn już niekoniecznie i nie myślę o jakimś zygolaku tylko o normalnych reakcjach męskich. Jeżeli chcesz dochować cnoty do ślubu ok to Twoja decyzja ale pracuj nad sobą i szukaj swojej miłości powodzenia.

Uda się :)
Też chciałbym zakochać...Szukam liberalnej kobiety do związku...Mam 38 lat.
Ja już nie wiem czy kogoś znajdę :(

Inne tematy z forum Hydepark

Wiersz o Gdyni (9 odpowiedzi)

Pilnie poszukuję wiersza dotyczącego miasta Gdynia? Jeśli ktoś zna jakiś to bardzo prosze o...

Kawa czy Herbata - rano (197 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

Grajdołki (106 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry