Widok

To znow do Ciebie KNN::::)))))))

jestes niesamowity, , , , , , ,
estes uczynny i szczery, , , , walczysz, , walcz, , , , , jednak lubie Ciebie, , , hmm, jak Ciebie nie ma nie mam z kim podraznic sie, , , , , , , , , ale dzieki za mile slowa, , , , , czytam juz ktoras strone Hyde Pakr, , probuje Was dogonic, , , , , ,
i w koncu zrozumiec Was wszystkich, , , , , , , bo Ciebie KNN, , juz rozgryzlam, , , , , , , , hiihiii, , , , jestes jaki jestes, , , , , badz taki, , , , , , , , , mysle ze Ciebiete robaczki nie zjedza, , nie dasz sie, , nie?????, , , , , , , , , , , Buziaczki masz odemnie, , , , , , , , , to ja znow z daleka, , , , , , ,
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

powrót po dwóch dniach

Dziś relacji z zakładu nie będzie.
Za to jak zwykle włączamy magnetofon, podkręcamy głośność i słuchamy ...
Nicka Drake'a.
W sam raz na piątkowy poranek.

Bruno braun

Posłucham jak ściągnę :)

Mixer

A tak, podziwiałem sobie Twój tajemniczy, cienisty ogród, w milczeniu - by nie burzyć zastanej symetrio - harmonii, aż tu nagle ...... hau, hau, hau ..... coś dużego i kudłatego wypadło zza rzędu drzewek owocowych, złapało mnie za nogawkę i wywlokło za parkan .... hau, hau, hau ..... za parkanem była fosa – plum. A przecież ogród był ogólnodostępny, otwarty dla zwiedzających : ( ......... : )

Stworku,

wszystko co robią ludzie, robią wyłącznie dla własnej satysfakcji, unikania cierpienia i dążenia do przyjemności, zaspokajania swoich motywów psychicznych. (Pluć można bez emocji. Odwróć głowę w bok i spluń na podłogę, a zweryfikujesz to empirycznie. W tym co napisałem nie było więcej emocji niż w Twojej werbalnej próbie poparcia Kiszczaka z tego względu, iż go lubisz. Tym samym abstrahowałaś od tego co zrobił i zajęłaś stanowisko zgodnie z sofistyczną zasadą ad personum.)

Eh ta chemia

4TiCl+2H2O+3O2=>4TiO2 +4HCl czy jakoś tak więc obok ładnego proszku TiO2 mamy HCl wiec kwas solny?? To dla tego mnie teraz tak w nosie wierci.

Zwierzu,

nauka rozwija się pogrzeb po pogrzebie (nie przypominam sobie kto jest autorem powyższej sentencji).

Mentat

Wydaje mi się, że ten kto to mówił miał na myśli zatwrdziałe poglądy starych profesorów a nie ofiary wśród naukowców.

Przykład dla niezorientowanych
Znany dobrze wszystkim Newton spowodował zablokowanie teori związanch z falową naturą światła do końca swojego życia. Dopiero po jego śmierci zostały one opublikowane i przyjęte.

Bruno Braun

Nick Drake jest miło smętnie gitarowy, w sam raz na oddział depresji. Jak ja bym chciałsobie tam odpocząć.

raz jeszcze Mixer

Zamieniłbym się chętnie i bez zastanowienia, gdybym nie był tu zakontraktowany na dwa i pół roku, z czego minęło dopiero osiem miesięcy.
A co do „kupy” - jest taka ulica - właśnie na krakowskim Kazimierzu. Wzięła swą nazwę od mieszczącej się przy niej synagogi Kupa, bodaj jednej z najstarszych w mieście.

Kiedy buduje się drogi,

pod koniec pracy widać wygładzający nawierzchnię walec drogowy.
Ja widziałam dziś walczyk ścieżkowy, wygładzający nawierzchnię świeżo wylewanej ścieżki rowerowej pod naszym domem. Walczyk był wielkości dużego psa i siedział w nim, czy taczej na nim, barczysty pan z wyraźnie zatroskaną twarzą. Przezabawny widok.

Mentat

Daj spokój, ty nie jesteś już zdolny do robienia czegoś więcej niż mówienia cytatami.Rób jak chcesz , tylko zastanów się jak daleko potem zdołasz uciec.

Aube

Czy przypadkiem nie przejeżdżałaś dziś kolejką pod wiaduktem w centrum Gdańska? Bo my staczaliśmy sie z niego bezwladnie z resztą pasażerów w zepsutym tramwaju.

Baggins

Przepraszam za to włochate zwierzę. On już tak zawsze gdy poczuje obcy zapach. To przez niego było zamknięte kilka dni. Później wróciło do normy. Jeszcze tylko w archiwum trwają prace renowacyjne.
Pwiadasz dwa i pół roku?
Biorę, w ciemno.
Od zaraz.

Hehehe!!!

A ja mam lody orzechowe!!!! Pierwszy litr już strawiłam. Jeszcze został mi jeden... mniam. Znowu się szykuje wieczornonocna wyżerka... :-)

Marchewkowe

Nie kuś, bo Cię w nocy nawiedzę (po zakończeniu pokazów) Mam już nawet zarezerwowany środek lokomocji w Twoją stronę.

Wino i szatan

NOACH PIERWSZY jął sadzić. Zabrał się do sadzenia w ziemi winorośli, a na to przyszedł szatan i zapytał go: Co tu sadzisz? Noach odparł: Sadzę winnicę. Szatan spytał: Po co ci winnica? Noach odpowiedział mu: Słodki jest owoc winorośli., jak świeży, tak i suszony, z jagód zaś wyciska się sok, cieszący serce człowieka. Szatan powiedział: W takim razie razem uprawiajmy winnicę. Noach mu odpowiedział: Zgoda.
Na to szatan przyprowadził owcę i zarżnął ją pod drzewem, winorośli; potem lwa i zarżnął go pod jej krzewem; potem małpę i zarżnął ją pod jej krzewem; potem świnię i też zarżnął ją pod krzewem winorośli; krew tych zwierząt ściekała do winnicy i przepajała jej ziemię.
Oto co szatan chciał dać do zrozumienia przez to Noachowi:
Zanim człowiek napił się wina, jest jak pobożny baranek, który nic nie wie, i jak owca poddająca się w milczeniu postrzygaczowi. Kiedy jednak wypił dwa kielichy, staje się mocny i odważny niczym lew i mówi o sobie: Nikt mi nie dorówna! Gdy potem wypije więcej i upiję się, dostaje małpiego rozumu, podskakuje i tańczy, wygaduje sprośności sam nie wie, co robi. I wreszcie, kiedy człowiek wypił za dużo wina, plugawi sobie odzież i jest jak świnia, tarzająca się w kałużach.
Wszystko to przydarzyło się Noachowi, którego Bóg wychwalał jako sprawiedliwego; tym bardziej może się przytrafić komuś innemu.

Zwierz

Jeśli jeszcze tego nie zrobiłeś przeczytaj ksiażke: "Na początku był wodór"...

mixer

nie nawiedzisz, bo dziś zamierzam wcześniej się połorzyć (żeby wstać jutro przed 12...) a jak śpię to i tak domofonu nie słyszę...

Elend

Elend, Elend, Elend, Elend, Elend, Elend, Elend, Elend, Elend, Elrnd, Elrnd, Elrnd, Elend, Elend, Elend, Elend.....

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (325 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Kawa czy Herbata - rano (219 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

Własna firma? (57 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was prowadzi własna firmę i pracuje jako Wirtualna asystentka? Z tego co słyszałam to...

do góry