Widok

Tomasz Buss-endokrynolog/LuxMed

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Hej,
Czy któraś z Was była może u tego Pana dr?
Jakies opinie?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jestem od dłuższego czasu pod opieką Pana doktora i mogę go tylko pochwalić. Skrupulatny, zleca wszystkie niezbędne badania, właściwie dobiera leki, do tego jest bardzo uprzejmy i....przystojny.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 2
Podobno dobry lekarz, polecala mi go znajoma jakbym nie mogla sie dostac do Lukasza obolonczyka, suma sumarum nie sprawdzilam bo dostalam sie ale gosc ma opinie rzetelnego.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
W 100 procentach zgadzam się z opinią:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
A gdzie teraz przyjmuje doktor Buss? Czy na NFZ gdzieś można się do niego dostać??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dr Buss przyjmuje na pewno w LuxMedzie w Gdańsku na Zwycięstwa. Można chyba też dostać się na NFZ ale zapewne długo się czeka ... jak wszędzie na NFZ :)
Ogólnie bardzo polecam dr Bussa. Widać, że ma ogromną wiedzę i świetne podejście do pacjenta. Skupia się na wszystkich dolegliwościach, zleca dodatkowe badania. Nigdy nie trafiłam na tak kompetentnego lekarza.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Na NFZ dr przyjmuje w Wojewódzkim Centrun Onkologii (rejestracja w Gdańsku na ul. Skłodowskiej), terminy rewelacyjne. Wczoraj zaraejestrowałem się na początek kwietnia. W CMI nie dostałem się do żadnego endokrynologa, bo na 2015 jeszcze nie prowadzi się reejestracji :-(
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
A ja nie polecam doktora... zignorował moje problemy i drwiąco sugerował konsultacje psychiatryczna.....!!!!! SZOK okazało się, że moje obawy były uzasadnione okazało się, że mam niedoczynność tarczycy a biopsja potwierdziła guza, którego muszę jak najszybciej usunąć! Gdyby nie moja dociekliwość pewnie za jakiś czas guz by się uzłosliwił!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 21
Prosze więcej opinii
Świetny lekarz. Kulturalny człowiek. Znakomity specjalista. Ale nie polecam, bo i tak już jest ciężko z terminami do Doktora Bussa. ;)
A ja bardzo polecam. Umie słuchać pacjenta, zawsze bada szyje, mierzy ciśnienie. Nigdy nie odmówił mi przyjęcia, jeśli coś się działo a nie było miejsca. Czuję, że jestem pod dobrą opieką.
image
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Zdrowie

Implanty zębów (69 odpowiedzi)

Zęby to kompleks, który ciągnie się za mną od dzieciństwa, teraz chciałbym wreszcie to zmienić....

Gdzie USG piersi w cywilizowanych warunkach? (42 odpowiedzi)

Chodzi mi o taki gabinet, gdzie lekarz będzie wyrozumiały dla pacjentki, która się wstydzi....

Nerwica i depresja - jak wyjść z tego stanu ??? (409 odpowiedzi)

Witam, Czy są osoby na forum,które zmagają lub zmagały się z nerwicą i depresją ???? Jak...

do góry