Widok

Tomasz Mazurek ortopeda pilne!!

Dziewczyny, wiecie może gdzie przyjmuje ortopeda-traumatolog - Tomasz Mazurek?

tzn. czy ma jakiś gabinet oprócz clinica medica? błagam o numer bardzo potrzebuję!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
prosze przeslijcie mi tez numer do dr Mazurka na maila mo-ko1@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czy moglabym prosic o jakis namiar na dr Mazurka? mo-ko1@wp.pl
Mam pytanie. Czy dr Mazurek przyjmuje w PCT prywatnie? Nasza pediatra nie chce dać skierowania, a tam mamy najbliżej.
A czy do niego warto zarejestrować dziecko które ma szpotawość stóp? Szukam dobrego ortopedy dla 4 latki.
Zdecydowanie TAK!!! Moja córeczka miała dużo poważniejszą wadę, szpotawość biodra, dr Mazurek i 2 innych lekarzy przeprowadzało bardzo skomplikowaną operację cięcia kości i zespolenia. Młoda jest już 2 lata po operacji, nie ma śladu po wadzie, śmiga jak fryga. To najlepszy lekarz jakiego znam a byłam już u wielu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
A może któraś z was wie gdzie na pewno dr Mazurek przyjmuje, moze być na NFZ lub prywatnie.
W przychodni studenckiej koło Politechniki - Ortopedia
Przychodnia studencka koło PG! Poniedziałki i piątki 14-16.00!!

Prywatnie!

Warto!! Najlepszy lekarz pod słońcem!
Moja córka jest 4 m-ce po operacji na polidaktylię dłoni prawej..nigdy nie pożałuję, że dr Tomek ją operował!!
Pzdr!:)
A jaki jest koszt wizyty prywatnej?
Ja bylam pol roku to koszt wynosil 100zl,a siedzialam u niego moze z minute...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
tam naprawdę cięzko sie dodzwonic ,ponieważ te panie nie odbierają telefonu.Jeżeli rejestracja ma wyznaczone godziny to powinno sie podnosic słuchawkę.widziałem jak to działa.
ww Studenckim u dr.Mazurka jest ponad sto osób ,Na pacjenta przypada 3 minuty.to jest wlot i wylot
ja siedzialam minute:)
Nie liczy sie ile min trwa wizyta, ważna jest diagnoza i dalsze postępowanie..
Zaręczam, że u tego lekarza nie może stać się nic złego! Jest wart nawet 1min wizyty!
Jadę za m-c na kontrolę z córką i zapewne kolejny raz będę b.zadowolona!:)
Doktora Mazurka polecił mi inny lekarz (Chirurg dzieciecy), ktory oswiadczyl, że doktor Mazurek jest bardzo dobrym lekarzem. Rok czasu czekalismy na operacje naszego synka w koncu teraz w sobote juz jedziemy na operacje nasz maly ma palcozrost czy ktos moze mi powiedziec jak wyglada pobyt w szpitalu po operacji i kiedy mozna wyjsc do domu. Jeszcze mam pytanie czy wasze dzieci mialy operacje wszpitalu kolejowym?
Witam, czy moglabys powiedziec jak sie dostalas na pierwsza wizyte? jetsesmy z olsztyna a nie mozemy sie nigdzie dodzwonic lub juz dr nie przyjmuje :(. Prosze o pomoc- moja 16miesieczna coreczka ma niewyksztalcona szyjke i glowe koci udowej przez co nie chce raczkowac ani chodzic. Na miescu lekarze kaza czekac... :(
nanka a moze Sieliwończyk by tu pomógł, to tez jest chirurg ortopeda, bardzo ceniony w 3mieście??
Z tego co wiem, to doktor Mazurek przyjmuje w NZOZ Ortopedia w Szpitalu Studenckim, tel. 0 58 58 347 10 16.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
czy ktos orientuje sie czy doktor Mazurek wykonuje zabiegi chirurgiczne rączki u dzieci prywatnie? Gdzie? jak się tam umówić? Jaki może być koszt? Chodzi o dodatkowy paluszek u kuzynki (wada wrodzona). czy ktos mial podobny problem? Bo na nfz kazali im czekać do listopada 2012
Moja córka miała taki zabieg. Czekałam rok od urodzenia na operację więc proszę uzbroić się w cieprliwość, będzie dobrze. Dr Mazurek nie wykonuje prywatnie zabiegu.. W przyszłym tyg czeka nas kontrolna wizyta we Wrzeszczu:) Głowa do góry będzie ok!

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

do góry