Widok
Zdecydowanie TAK!!! Moja córeczka miała dużo poważniejszą wadę, szpotawość biodra, dr Mazurek i 2 innych lekarzy przeprowadzało bardzo skomplikowaną operację cięcia kości i zespolenia. Młoda jest już 2 lata po operacji, nie ma śladu po wadzie, śmiga jak fryga. To najlepszy lekarz jakiego znam a byłam już u wielu.
Doktora Mazurka polecił mi inny lekarz (Chirurg dzieciecy), ktory oswiadczyl, że doktor Mazurek jest bardzo dobrym lekarzem. Rok czasu czekalismy na operacje naszego synka w koncu teraz w sobote juz jedziemy na operacje nasz maly ma palcozrost czy ktos moze mi powiedziec jak wyglada pobyt w szpitalu po operacji i kiedy mozna wyjsc do domu. Jeszcze mam pytanie czy wasze dzieci mialy operacje wszpitalu kolejowym?
Witam, czy moglabys powiedziec jak sie dostalas na pierwsza wizyte? jetsesmy z olsztyna a nie mozemy sie nigdzie dodzwonic lub juz dr nie przyjmuje :(. Prosze o pomoc- moja 16miesieczna coreczka ma niewyksztalcona szyjke i glowe koci udowej przez co nie chce raczkowac ani chodzic. Na miescu lekarze kaza czekac... :(