Widok

Tomasz Mazurek ortopeda pilne!!

Dziewczyny, wiecie może gdzie przyjmuje ortopeda-traumatolog - Tomasz Mazurek?

tzn. czy ma jakiś gabinet oprócz clinica medica? błagam o numer bardzo potrzebuję!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
ww Studenckim u dr.Mazurka jest ponad sto osób ,Na pacjenta przypada 3 minuty.to jest wlot i wylot
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
tam naprawdę cięzko sie dodzwonic ,ponieważ te panie nie odbierają telefonu.Jeżeli rejestracja ma wyznaczone godziny to powinno sie podnosic słuchawkę.widziałem jak to działa.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja bylam pol roku to koszt wynosil 100zl,a siedzialam u niego moze z minute...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
A jaki jest koszt wizyty prywatnej?
Przychodnia studencka koło PG! Poniedziałki i piątki 14-16.00!!

Prywatnie!

Warto!! Najlepszy lekarz pod słońcem!
Moja córka jest 4 m-ce po operacji na polidaktylię dłoni prawej..nigdy nie pożałuję, że dr Tomek ją operował!!
Pzdr!:)
W przychodni studenckiej koło Politechniki - Ortopedia
A może któraś z was wie gdzie na pewno dr Mazurek przyjmuje, moze być na NFZ lub prywatnie.
Zdecydowanie TAK!!! Moja córeczka miała dużo poważniejszą wadę, szpotawość biodra, dr Mazurek i 2 innych lekarzy przeprowadzało bardzo skomplikowaną operację cięcia kości i zespolenia. Młoda jest już 2 lata po operacji, nie ma śladu po wadzie, śmiga jak fryga. To najlepszy lekarz jakiego znam a byłam już u wielu.
A czy do niego warto zarejestrować dziecko które ma szpotawość stóp? Szukam dobrego ortopedy dla 4 latki.
Mam pytanie. Czy dr Mazurek przyjmuje w PCT prywatnie? Nasza pediatra nie chce dać skierowania, a tam mamy najbliżej.
Czy moglabym prosic o jakis namiar na dr Mazurka? mo-ko1@wp.pl
prosze przeslijcie mi tez numer do dr Mazurka na maila mo-ko1@wp.pl
Jak to, dlaczego nie będzie operacji?????????? Rozmawiałaś z DRem MAzurkiem?????????
wiecie co teraz to okazuje się, że operacji w ogóle nie będzie :( może w przyszłym roku ... ręce opadają, bo dr Mazurek mówił nam jak ważne jest aby nasz synek miał operację jak najbliżej ukończenia 1-go roku życia, bo ma przykurcz paluszków ...
Proponuję jakies 8-10 dni wcześniej podjechać do PCT w Gdańsku, najlepiej w piątek do południa - oby do 13ej - to napewno w pokoju ordynatora będzie Dr Mazurek i napewno posłuży pomocą i wszystko będzie dobrze!! ORTOPEDIA A, I piętro!:)
W Tczewie już od dawna nie przyjmuje!!

Co do Clinica-Medica - dzieci również tam nie przyjmuje!!!
Dzieci prywatnie przyjmuje w pniedziałki i piątki w szpitalu studenckim!! Pokój 127~~:)
Niestety to nie jest FB Dra Mazurka! To nie on!!!! Podejrzewam, że nie bawi się w takie portale!
a on mlody jest ?? http://www.facebook.com/profile.php?id=100001021638145
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
http://www.rankinglekarzy.pl/lekarz/13274/Tomasz-Mazurek/chirurg_ogolny-ortopeda/Gdansk-Tczew
telefon kontaktowy: 0 58 531 58 84

http://www.znanylekarz.pl/mazurek-tomasz/ortopeda/gdynia
Gdynia 81-229, woj. pomorskie
ul. Mireckiego 11
tel. 58 661 50 55, office@clinica-medica.pl, http://www.clinica-medica.pl

tel. 58 661 01 03
No i okazało się, że dr Mazurek nie będzie operował mojego synka :( czy nikt na prawdę nie ma nr telefonu do niego bezpośrednio ? Bardzo mi zależy aby właśnie to on operował...jestem załamana. Termin operacji mamy umówiony z 8 miesięcy wcześniej a dziś się dowiedziałam, że Pani dr, która ma operować idzie 1-go (Dzień operacji) na 2 tygodnie urlopu!!!

Inne tematy z forum Zdrowie

Mój mężczyzna ma problemy ze wzwodem (7 odpowiedzi)

Mam pytanie. Mianowicie mój mężczyzna ma od jakiegos czasu problemy ze wzwodem. Ogólnie nie chce...

Naturalne sposoby na powiększenie biustu (5 odpowiedzi)

Czy orientujecie się może czy są jakieś naturalne sposoby na to aby powiększyć biust? Niestety...

Szukam seksuologa, problemy ze wzwodem (8 odpowiedzi)

Witam . Prosze o poważne odpowiedzi.Mam problemy z erekcją. Szukam dobrego seksuologa ,...

do góry