Widok

Tomasz Mazurek ortopeda pilne!!

Dziewczyny, wiecie może gdzie przyjmuje ortopeda-traumatolog - Tomasz Mazurek?

tzn. czy ma jakiś gabinet oprócz clinica medica? błagam o numer bardzo potrzebuję!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
ww Studenckim u dr.Mazurka jest ponad sto osób ,Na pacjenta przypada 3 minuty.to jest wlot i wylot
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
tam naprawdę cięzko sie dodzwonic ,ponieważ te panie nie odbierają telefonu.Jeżeli rejestracja ma wyznaczone godziny to powinno sie podnosic słuchawkę.widziałem jak to działa.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja bylam pol roku to koszt wynosil 100zl,a siedzialam u niego moze z minute...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
A jaki jest koszt wizyty prywatnej?
Przychodnia studencka koło PG! Poniedziałki i piątki 14-16.00!!

Prywatnie!

Warto!! Najlepszy lekarz pod słońcem!
Moja córka jest 4 m-ce po operacji na polidaktylię dłoni prawej..nigdy nie pożałuję, że dr Tomek ją operował!!
Pzdr!:)
W przychodni studenckiej koło Politechniki - Ortopedia
A może któraś z was wie gdzie na pewno dr Mazurek przyjmuje, moze być na NFZ lub prywatnie.
Zdecydowanie TAK!!! Moja córeczka miała dużo poważniejszą wadę, szpotawość biodra, dr Mazurek i 2 innych lekarzy przeprowadzało bardzo skomplikowaną operację cięcia kości i zespolenia. Młoda jest już 2 lata po operacji, nie ma śladu po wadzie, śmiga jak fryga. To najlepszy lekarz jakiego znam a byłam już u wielu.
A czy do niego warto zarejestrować dziecko które ma szpotawość stóp? Szukam dobrego ortopedy dla 4 latki.
Mam pytanie. Czy dr Mazurek przyjmuje w PCT prywatnie? Nasza pediatra nie chce dać skierowania, a tam mamy najbliżej.
Czy moglabym prosic o jakis namiar na dr Mazurka? mo-ko1@wp.pl
prosze przeslijcie mi tez numer do dr Mazurka na maila mo-ko1@wp.pl
Jak to, dlaczego nie będzie operacji?????????? Rozmawiałaś z DRem MAzurkiem?????????
wiecie co teraz to okazuje się, że operacji w ogóle nie będzie :( może w przyszłym roku ... ręce opadają, bo dr Mazurek mówił nam jak ważne jest aby nasz synek miał operację jak najbliżej ukończenia 1-go roku życia, bo ma przykurcz paluszków ...
Proponuję jakies 8-10 dni wcześniej podjechać do PCT w Gdańsku, najlepiej w piątek do południa - oby do 13ej - to napewno w pokoju ordynatora będzie Dr Mazurek i napewno posłuży pomocą i wszystko będzie dobrze!! ORTOPEDIA A, I piętro!:)
W Tczewie już od dawna nie przyjmuje!!

Co do Clinica-Medica - dzieci również tam nie przyjmuje!!!
Dzieci prywatnie przyjmuje w pniedziałki i piątki w szpitalu studenckim!! Pokój 127~~:)
Niestety to nie jest FB Dra Mazurka! To nie on!!!! Podejrzewam, że nie bawi się w takie portale!
a on mlody jest ?? http://www.facebook.com/profile.php?id=100001021638145
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
http://www.rankinglekarzy.pl/lekarz/13274/Tomasz-Mazurek/chirurg_ogolny-ortopeda/Gdansk-Tczew
telefon kontaktowy: 0 58 531 58 84

http://www.znanylekarz.pl/mazurek-tomasz/ortopeda/gdynia
Gdynia 81-229, woj. pomorskie
ul. Mireckiego 11
tel. 58 661 50 55, office@clinica-medica.pl, http://www.clinica-medica.pl

tel. 58 661 01 03
No i okazało się, że dr Mazurek nie będzie operował mojego synka :( czy nikt na prawdę nie ma nr telefonu do niego bezpośrednio ? Bardzo mi zależy aby właśnie to on operował...jestem załamana. Termin operacji mamy umówiony z 8 miesięcy wcześniej a dziś się dowiedziałam, że Pani dr, która ma operować idzie 1-go (Dzień operacji) na 2 tygodnie urlopu!!!

Inne tematy z forum Zdrowie

Endometrioza (49 odpowiedzi)

Hej Kochane Forumki :) Mam małe pytanie ponieważ niewiele znalazłam na ten temat na forum :(...

Czy rozmiar członka ma znaczenie (29 odpowiedzi)

czy to jaką wielkość ma penis jest istotne ? czy byście zakończyły związek tylko dlatego, że...

do góry