czy odwiedziłyście ta P. ginekolog? jakie macie opinie? chciałabym zajść w ciażę szukam osoby, która mnie do tego przygotuje (mam małe problemy) czy w tej kwestii P. Dr się sprawdzi?
Mika a pomogła jeśli chodzi o zajście w ciążę? mi na razie kazała czekać do późnej jesieni i na razie nie robić badań :/ ale ja jestem taka niecierpliwa :(
chodziłam do niej pare lat temu,na początku wydawała się w porządku ale z czasem zaczęła bagatelizować moje dolegliwości.gdy po niej poszłam do innego ginekologa okazało się że mam endometriozę.także moje zdanie jest średnie ,być może ciąże prowadzi dobrze.trudno mi powiedzieć.
Dziś po raz kolejny przekonałam się o profesjonaliźmie Dr Małyjasiak. Moje problemy zostały skutecznie wyleczone, jak zawsze przemiła atmosfera podczas wizyty, i jak zawsze wychodze z gabinetu z wielkim uśmiechem :) więcej takich lekarzy :)
chodzę do pani dr od ponad poltora roku i jestem bardzo zadowolona, widzę też za każdtym razem że ma dużo pacjentek ciężarnych więc wydaje mi się, że będzie Ci odpowiadać.