Widok

Torbę MUTSY

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Mam wózek Mutsy Urban Rider i poszukuję do niego torby wózek jest w kolorze Team New Lime jeżeli ktoś ma na sprzedaż to proszę o informację
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
aha, dobrze że piszecie w takim razie będę szukać innej marki:)
ja tak samo jak jabuszko66 byłam średnio zadowolona z torby oryginalnej Mutsy,tak samo mi się wyrwała podszewka,reklamowałam i nici:(a cena dosyć wysoka za nową:(((musiałam zakupić inną,polecam firmy DELTI,można zakupić ją w Akpolu na Jaśkowej,cena ok.100zł:)uwielbiam ten wózek,ale już po mału się żegnamy z nim:(((((((((((((((córcia już nie chce jeździc w wózku:) pozdrawiam:)
ja tam jestem zadowolona, jest mega pojemna
przy godnoli i przy podwójnym siedzisku nie miałam problemu, żeby torbę włożyć do kosza albo powiesić na rączce... z tego patentu na oparciu spacerówki bardzo rzadko korzystałam
Zastanów się dobrze czy na pewno chcesz ich oryginalną torbę. Ja tez się uparłam teraz żałuję strasznie się podszewka powyrywała, a na dodatek ma ona sens dopiero przy spacerówce tam się ją super mocuje przy gondoli nie jest to takie rewelacyjne rozwiązanie ja swoją i tak nosze na ramieniu. A nie jest ona wcale taka lekka. Teraz po 2,5m użytkowania kupiła bym jakąś inną.
Pozdrawiam posiadaczkę rewelacyjnego wózka :)
do góry