Widok

Tort na roczek

Cześć,
gdzie najlepiej zamówić ładny i smaczny tort na roczek?
widzialam piękne torty pinksweetshop - czy ktoś je może wypróbował? który smak polecacie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
mika 79 posiadasz namiary na tą Panią Kasię lub ktoś posiada?
chcialabym cos fajnego pietrowego :) max do 130 zl marta1882@wp.pl
Wstawię foto :)
Wyślę też w prv msg fotę.

Jestem z Rumi.

Tort z Myszką postaram się zrobić wcześniej dla domowników :)
Na próbę.

Żeby nie zaśmiecać wątku to zapraszam do pisania wiadomości lub maila na kuchnia.moniki@gmail.com

Napisz co to ma być dla męża :)
Mamo Marty to i jak chetnie zostane Twoja kientka!! :) potrzebuje tort na 28 wrzesnia dla meza :)
image

to nasz tort:)
MamoMarty a z jakiego miasta jesteś?
super, to zapodaj na fb, albo wyśłij mi prywatną wiadomośc chętnie bym u Ciebie zamówiła :)
Cytryn, będę robiła teraz na 4-go września tort dla fanki Audrey Hepburn. Obfoce i wstawię. Do października zamówień na dziecięce nie mam. Ale może się skuszę i zrobię dla domowników :)
ja mam taką opinię jak okruszek. Tort był prześliczny! I tak nie żałuję - zdjęcia zostaną na całe życie :-))) i zawsze będzie WOW, a smak wszyscy zapomnieli ;-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
MamoMarty piracki nie.
Synek kończy 3 lata i potrzebowałabym tort na 22 września, ale chciałabym bardzo kolorowy z motywem przewodnik samochody i myszka miki, z tym, że tak jak pisałam tylko na 6 osób więc nie może być za duży.
ach, faktycznie! Sorki, bo faktycznie mogło wyglądać że chodzi o Ciebie, a wcale nie! :)
acha, dziekuje za odpowiedz, dodałam tez swoją oferte dlatego pytam :)

no jak o kim ? :)
chodziło mi o tą galerię http://picasaweb.google.com/104027046255264814702

a jeśli mogę polecić torty-zamawiałam tam już wiele razy i będę zamawiać nadal-cukiernia/piekarnia BAGIETKA, torty 35zł/kg, a takie ozdobne w sensie jakieś dla dzieci itp 45zł/kg.
okruszek a o kim mowa ?

zapraszam do galerii, dużo zdięc nie dodanych jeszcze postaram się pododawać wieczorkiem.
http://picasaweb.google.com/100406314812989583406/TortyICiastaAniteczka1OpPl?authkey=Gv1sRgCJe_l8f6rYPvJg#

my uwielboamy od Sowy pralinowy i ciasteczkowy, jesli ktoś mi taki zrobi i będzie fajnie ozdobiony to ide jak w dym :)
ja zamawiałam w delicji zapłaciłam 160zł za 2kg ale jak dla mnie zbyt ciężki i za słodki na 13 osób smakował bardzo 2 reszcie albo nie albo w miare więc jak dla mnie pierwszy i ostatni raz
MamoMarty, a będziesz coś wczesniej robić ? ja na połowę wrzesnia potrzebuję, ale chętnie najpierw bym chciała zobaczyć jak wyglada
Proponuje Róg Wojskiego na Świętokrzyskiej. Robiłam roczek w niedziele później wrzucę fotkę. Smak rewelacja i za 2 kg zapłaciłam 100 zł. Wszyscy się stukali w głowę że taki duży na 10 osób ale nic nie zostało.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja z kolei zachwycona byłam wyglądem tortu (nawet jest w galerii) a i cenowo było ok, ale jeśli chodzi o smak to niestety nie w naszym guście, gdyż tort smakował jak ciasto owocowe z biszkoptem a nie jak tort. No ale to może kwestia niedogadania. Za zdolności jednak dałabym szóstkę :D-
do góry