Widok
Zapraszam na http://www.torcikimoniki.pl torty i ciasta, dowóz gratis.
jadłam ostatnio u przyjaciół na weselu. plusem było to że nie był za sodki, nie nawalili tony masy której nie dało się zjeść. Biszkopt był jednak za suchy, zbyt sypki - za świeży i nie zdążył nawilgnąć albo po prostu za mało nasączony.
jednak w porównaniu z innymi tortami składającymi się głównie z plastikowej masy wypadał najlepiej :)
jednak w porównaniu z innymi tortami składającymi się głównie z plastikowej masy wypadał najlepiej :)
w wejherowie i gdyni jest wenta- mislismy stamtad tort weselny - dowóz do Redy gratis, kupuje w gdyni tez torty na urodziny, imieniny.. na 50 osó wizlismy pawie 10 kilo- marcello, malinowy jogurtowy, truskawkowy, ananasowy w masie ticino- nie taka slodka jak marcepan i nie jest twarda. cista z cukeirni formella z mostow- tez dowoz gratis. ceny w wencie za ciasta, ktore są podstawa tortu sa od 35 zl za kg. w formelli ciasta byly od 20 zl za kg.
Witam ja tez chcialabym sie dowiedziec jaka najlepsza cukiernia w GDYNI lub RUMI najlepiej , i jak to wygląda ile kg. potrzeba na około 100 osob i jaka moze byc tego cena mniej wiecej ;) czekam na odpowiedz .
Na moim ślubie torty robił genialny pan Hubert z cukierni "Delicje" w Gdyni. Zamówiliśmy 20% więcej tortów niż standard, a i tak goście zjedli całkowicie wszystko :-) Łącznie mieliśmy 5 smaków (amaretto, pistacjowy, orzechowy, marcello i kawowo-biszkoptowy). Torty nie są przesłodzone, mocno nasączone alkoholem i prawdziwe w smaku. Nie ma w nich żadnych sztucznych dodatków. Takich tortów nie jadłam na żadnym weselu ani przed naszym ani po naszym. Wszyscy nasi goście do dziś wspominają te niesamowite smaki. Także polecam torty z cukierni "Delicje", ale tylko pod warunkiem, że są wykonane przez p. Huberta, z którym najlepiej osobiście wszystko ustalić, gdyż potrafi doskonale doradzić i rozwiać wszystkie wątpliwości. To wielki talent cukierniczy!
w google znalazłam to http://dom-czekolady.pl/gdynia.htm
Polecam Dom Czekolady w Gdyni!
torty przepyszne, robi je osobiście Pani Aneta - właścicielka .
torty nie na kremach tylko musach owocowych, wyszukane smaki - aż się zdziwiliśmy, jeśli chcecie piętrowe to z wewnętrznym stelażem ! kształt i wygląd można samemu sobie wybrać np z internetu .
można umówić się na darmową degustacje, bardzo miła atmosfera. po wypróbowaniu kilkunastu smaków wybraliśmy ten nasz - jak się okazało gruszkowo pistacjowy z cremem brulee.
tort Pani sama dobiera wagowo w zależności od liczby gości
nie wiem ile będzie kosztował, bo dostaniemy go w prezencie od hotelu
torty przepyszne, robi je osobiście Pani Aneta - właścicielka .
torty nie na kremach tylko musach owocowych, wyszukane smaki - aż się zdziwiliśmy, jeśli chcecie piętrowe to z wewnętrznym stelażem ! kształt i wygląd można samemu sobie wybrać np z internetu .
można umówić się na darmową degustacje, bardzo miła atmosfera. po wypróbowaniu kilkunastu smaków wybraliśmy ten nasz - jak się okazało gruszkowo pistacjowy z cremem brulee.
tort Pani sama dobiera wagowo w zależności od liczby gości
nie wiem ile będzie kosztował, bo dostaniemy go w prezencie od hotelu