Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
dobra inwestycja wątek zamknięty Po paru miesiącach użytkowania mieszkania mogę szczerze polecić zakup...
~energooszczedna
24

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 8 listopada 2012

Odradzam kupno mieszkania u tego nieuczciwego developera. Opinie przyszłych mieszkanców osiedla można śledzić na wątek zamknięty Chciałbym ostrzec wszystkich, którzy zastanawiają się nad kupnem mieszkania...
~Gdynianin38
8

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 7 stycznia 2012

system ogrzewania i wentylacji wątek zamknięty Ogrzewanie tak zachwalane przez TZ, nie działa prawidłowo. Niezależnie od...
~kaczorek
6

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 30 października 2012

Zdecydowanie polecam :) wątek zamknięty Nie zgadzam się zupełnie z powyższymi opiniami. Długo szukałam mieszkania dla...
~zadowolona mieszkanka osiedla en
5

dodano: 2 sierpnia 2012

wykończenia na Osiedlu Energooszczędnym wątek zamknięty Dobrnęliśmy do etapu zamieszkania. Brak jeszcze pewnych elementów wykończenia...
~MM
16

dodano: 26 marca 2012

Towarzystwo Ziemskie-osiedle energooszczędne! wątek zamknięty Chciałbym ostrzec wszystkich, którzy noszą się z zamiarem kupna mieszkania na...
Osowianin
2

dodano: 17 sierpnia 2012

Sądze, że warto wątek zamknięty Obsługa: deweloper odpowiada konkretnie . Oferta: moim zdaniem rewelacyjna bo...
~Tressele
6

dodano: 27 marca 2012

TOTALNA PORAŻKA wątek zamknięty Stanowczo odradzam kupna mieszkania u tego dewelopera poki inwestycja nie...
~mieszkaniec
-

dodano: 10 lipca 2012

Towarzystwo Ziemskie wątek zamknięty Współpraca układa się bardzo dobrze. Na moje pytania, deweloper odpowiada...
~Michał
5

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 27 lutego 2011

Osiedle Energooszczędne - mieszkańcy wątek zamknięty zapraszam na spotkanie mieszkańców Osiedla Energooszczędnego...
paki111
1

dodano: 22 września 2011

ZAŁAMKA wątek zamknięty Czekam na mieszkanie i doczekac sie nie moge odbior ciagle przesuwany place...
~KLIENT
2

dodano: 19 września 2011

wilgoć w garażu, .... wątek zamknięty Mieszkam od marca 2007 roku w jednym z budynków TZ przy ul.Marsa. Od 2008...
~arcnet
-

dodano: 8 lipca 2011

moze byc ale ..... wątek zamknięty pol na pol zadowolenie
~kk
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 16 grudnia 2008

~cote
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 23 października 2008

ja tez kupilem wątek zamknięty niezgadzam sie z opiniami ze w tz wszystko jest zapiete na ostatni guzik ja...
~gruby
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 7 grudnia 2007

A ja jestem zadowolony wątek zamknięty Zakupilem mieszkanie pol roku temu. Jezeli chodzi o kredyt to mam bardzo...
~mieszkaniec osowy
-

dodano: 8 maja 2007

prezesowa to porażka wątek zamknięty największym problemem TZ jest postać pani prezesowej i jej synusia...
~mieszkanka osowy
-

dodano: 23 kwietnia 2007

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
90

17

wątków

do góry