Widok

Trafił mi się ogier...

Wiele tematów tutaj jest na ten temat tyle że zgoła z odmiennym problemem. Mój problem to facet ogier ciężki do zaspokojenia. Kochamy się średnio co dwa dni daje mi mnóstwo rozkoszy, mam trzy - cztery orgazmy podczas gdy on jeden. Nigdy nie kończy przede mną jest wstanie się wstrzymać aż mnie zaspokoi. Jest spełnieniem marzeń każdej kobiety jeśli chodzi o grę wstępną tzn może trwać i ona trzy godziny, zależy to w sumie od tego na jak długą ja mam ochotę. Zawsze po miłości jest dla mnie czuły i ma ochotę na przytulanie itd. Mój problem polega na tym że powiedział mi kiedyś że w łóżku najważniejsza jestem dla niego ja i najwięcej rozkoszy dostarcza mu jak mnie zaspakaja. Tyle że ja po takim zbliżeniu i czterech orgazmach nie mam potem ochoty na kolejne zbliżenie podczas gdy on na drugi dzień aż kipi z podniecenia. Pieszczę go wtedy oralnie ale jak mi kiedyś powiedział jeszcze bardziej go w ten sposób rozbudzam.
Jak go zaspokoić aby to on nie miał na drugi dzień ochoty ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
http://forum.trojmiasto.pl/megalomania-t271599,1,2.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Twoje wątki w tej konwencji mi się nie podobają, wolę jednak te krótkie z pytaniem. To chyba nie jest najlepsze miejsce na opowieści w stylu "erotyczne zwierzenia". Chociaż ten jest przynajmniej krótszy niż to o podglądaniu kolegi na basenie.
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Cóż, niektórzy potrzebują takiej stymulacji np. aby się potem masturbować. Dewiacji seksualnych nie brak na świecie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
musisz zaprosić koleżankę, albo kolegę, który zaspokoi Twojego ogiera. A jak nie będziesz dawała rady, to daj sobie spokój z tym związkiem, nie wyjdzie Wam na milion procent.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
A dlaczego chcesz, żeby nie miał na drugi dzień ochoty?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
To raczej pytanie do seksuologa. Jeżeli jesteście niedopasowani w sferze intymnej, zasięgnijcie oboje porady specjalisty
Niech wszyscy, którzy źle mi życzą, pocałują mnie w d*pę.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Czasami to zastanawiam się czy mam płakać,czy raczej się smiać.
Dziecko drogie,twój facet nie jest żadnym ogierem,powiedziałabym nawet,że dużo mu do niego brakuje.
Poza tym widzę wiele nieścisłości w w/w tekscie i zaryzykowałabym stwierdzeniem: "Anko,a własciwie chłopaku o jakimś tam imieniu - dość tej samoreklamy".
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
hahaha moze sie go pozbądź???hmm tylko zostaw jakies namiary na pana ja chetnie się nim zajmę , moj chłopak ma podobne potrzeby do twoich mozemy się wymienic nie mam nic przeciwko :) ja tez mam problem tylko w odwrotna stronę , mam poprostu tego za malo, za malo pieszczot ale nie wyplakuje sie na forum tylko szukam kochanka , hmmm wlasciwie juz chyba znalazlam mlodego wysportowanego hokeiste lubiącego pieszczoty mniam mniam
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
ogier to by byl gdyby tak rano x2 , po pracy x2 , i przed snem jeszcze x2 , w wekendy to samo x2 . zwykły normalny facet , mieści się w średniej .
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja proponuje kup mu koze he he
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Najlepiej rudą kozę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zgadzam się z opinią,że to nie jest chyba najlepsze miejsce na takie zwierzenia... Oj... Nie mogę przestać się śmiać. Dziękuję bardzo! Akurat dziś miałam zły dzień, czego to ludzie nie wymyślą. :P
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
a potem wyjdzie z tego Mieeeeeeciooooooo
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Niech będzie i ruda koza co tam niech sie wyszaleje chłopak he he
A koza będzie miała na imię jaaaaak??????????

hehe

Miecio!!!!!!!!!!!

hahaha

ps. coś ze mną nie tak, bo wyczytałam tu na forum, że jak używa sie za duzej ilości kropek, pytajników, wykrzykników to ..............

JEST SIE FAJNYM HEHE ;)

ps. 2 prosimy nie podważać zdania przed peesem ;P
Podważam to zdanie!:D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ty nie podważaj, Ty idz spać, bo jak ja zaczne podważać, z tą swoja teorią względności co do wszystkiego, to końca nie będzie widać ;)

więc staram sie względnie krotko i zwięzle wyrażać, ale jak się przestanę kontrolowac, to juz będzie dłuższy post hehe

Peesie jeden heh

:)
Nikt nie miał podważać przed pesem, a po nim napisałaś Ty - czyli pisałaś tam powyżej o sobie?:D
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
Dopiero wykumałeś Anty hehe?

Tak, wolałam tak napisać, niż te drugą opcję, bo na tamtą się nie zgadzam ;P
Nie, ja nadal nie rozumiem:)
Ciężko kumaty jestes dzisiaj, zresztą juz się przyzwyczaiłam do tego ze mnie nie rozumiesz :)

Wytłumaczę więc zatem:

Napisałam, iż przeczytałam tu gdzieś na forum, (nie będę cytowała któż to pisał, ten kto pisał, ten wie ;)), ze ktoś kto używa zbyt wielu kropek, zbyt wielu wykrzykników i dużo pytajników, to...

i tu miało nastąpić Twoje olśnienie, ale nie nastąpiło, nie wiadomo z jakich przyczyn hehe, może coś piłeś dzis tego nie wiem hahaha!

A że nie nastąpiło, to Ci wytłumaczę dokłądniej:

Olśnienie:

napisał ktos na forum, że ten kto używa tych wielokropkow itp, itd, etc, że jest psychopatą, czy coś w tym stylu, nie pamiętam czy było to ujęte tylko aż tak drastycznie, może mniej hehe, ale nie ważne, ważne, iż ja się z tym nie zgadzam :))) I protestuje w tej kwestii ;)

Olśnienie numer 2 ;) :

Z racji tego, iz sie na to nie zgadzam i mi się nie podoba owo stwierdzenie, wolałam zastąpić Pięknym, poetyckim stwierdzeniem, iż:

Olśnienie numer 2;) :

JEST SIĘ FAJNYM HEHE

;P

ps.ps.ps. kumasz juz hehe?????????? ;)
poprawka: tam miało byc olsnienie numer 3 ;)

walnęlam się, chyba jestem już spiąca hihihi
Ta kwestie kumałem od początku - zwłaszcza że to ja zacytowałem Pratchetta (chociaż to było w innym wątku).

To o "nie kumaniu" było żartem, z odpowiedzi na żart, po żarcie z peesem:D Ale nie będę tego tłumaczył, bo tłumaczenia zawsze psują kwintesencję żartu;)
No to kumam, że kumasz ;)

I Ty kumasz ze ja kumam.

ps. to kumaj na zaś, ze ja kumam i nawzajem, posty będą bardziej przejrzyste hehe
ps. kumałam ze to Ty pisałes, specjalnie nie napisałam kto ;P

ps.2 nie ma mnie

ps.3 może będę jutro, sprawdzę co tu jest grane hihii
po prostu znajdz sobie dziadka!
Temat ciekawy, też lubię o du>>>ie rozmawiać. A tak na marginesie , myślałam żę Antyspołeczny nie żyje bo się nie ujawniał długo
Mój będzie lepszy.. będzie miał ochotę na moją na drugi dzień, ja jego. A poza tym czytałam gdzieś, że nie można uprawiać miłości obsesyjne, bo można sobie zrobić krzywdę? Więc alternatywnie ?
;p @?
;p i on wie co liczy się naprawdę
Witam mam odpowiedź na twoje pytanie, przed stosunkiem zrób kolacje i dodaj do niej brom, zadziała po 2 dniach, w ubiegłym 100leciu dodawano brom do posiłków dla żołnierzy
Widzę że wszyscy zajęci pisaniem a potem problemy w łóżku
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Niektórzy zajęci są odgrzewaniem starych kotletów
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Towarzyskie

Problemy ze znalezieniem pracy. (10 odpowiedzi)

Czy tylko ja mam takie problemy ostatnio? Od prawie 2 msc jestem bezrobotna - pracowałam w...

masaż erotyczny dla kobiety (4 odpowiedzi)

Czy jesteście w stanie polecić kogoś, kto odpłatnie wykonuje taką usługę i jest godny zaufania?...

Co robić? (4 odpowiedzi)

Witam, właśnie się dowiedziałam, że partner miał konto na portalu randkowym. Założył jakiś czas...

do góry