Widok

Trafił mi się ogier...

Wiele tematów tutaj jest na ten temat tyle że zgoła z odmiennym problemem. Mój problem to facet ogier ciężki do zaspokojenia. Kochamy się średnio co dwa dni daje mi mnóstwo rozkoszy, mam trzy - cztery orgazmy podczas gdy on jeden. Nigdy nie kończy przede mną jest wstanie się wstrzymać aż mnie zaspokoi. Jest spełnieniem marzeń każdej kobiety jeśli chodzi o grę wstępną tzn może trwać i ona trzy godziny, zależy to w sumie od tego na jak długą ja mam ochotę. Zawsze po miłości jest dla mnie czuły i ma ochotę na przytulanie itd. Mój problem polega na tym że powiedział mi kiedyś że w łóżku najważniejsza jestem dla niego ja i najwięcej rozkoszy dostarcza mu jak mnie zaspakaja. Tyle że ja po takim zbliżeniu i czterech orgazmach nie mam potem ochoty na kolejne zbliżenie podczas gdy on na drugi dzień aż kipi z podniecenia. Pieszczę go wtedy oralnie ale jak mi kiedyś powiedział jeszcze bardziej go w ten sposób rozbudzam.
Jak go zaspokoić aby to on nie miał na drugi dzień ochoty ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
Nie, ja nadal nie rozumiem:)
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ciężko kumaty jestes dzisiaj, zresztą juz się przyzwyczaiłam do tego ze mnie nie rozumiesz :)

Wytłumaczę więc zatem:

Napisałam, iż przeczytałam tu gdzieś na forum, (nie będę cytowała któż to pisał, ten kto pisał, ten wie ;)), ze ktoś kto używa zbyt wielu kropek, zbyt wielu wykrzykników i dużo pytajników, to...

i tu miało nastąpić Twoje olśnienie, ale nie nastąpiło, nie wiadomo z jakich przyczyn hehe, może coś piłeś dzis tego nie wiem hahaha!

A że nie nastąpiło, to Ci wytłumaczę dokłądniej:

Olśnienie:

napisał ktos na forum, że ten kto używa tych wielokropkow itp, itd, etc, że jest psychopatą, czy coś w tym stylu, nie pamiętam czy było to ujęte tylko aż tak drastycznie, może mniej hehe, ale nie ważne, ważne, iż ja się z tym nie zgadzam :))) I protestuje w tej kwestii ;)

Olśnienie numer 2 ;) :

Z racji tego, iz sie na to nie zgadzam i mi się nie podoba owo stwierdzenie, wolałam zastąpić Pięknym, poetyckim stwierdzeniem, iż:

Olśnienie numer 2;) :

JEST SIĘ FAJNYM HEHE

;P

ps.ps.ps. kumasz juz hehe?????????? ;)
poprawka: tam miało byc olsnienie numer 3 ;)

walnęlam się, chyba jestem już spiąca hihihi
Ta kwestie kumałem od początku - zwłaszcza że to ja zacytowałem Pratchetta (chociaż to było w innym wątku).

To o "nie kumaniu" było żartem, z odpowiedzi na żart, po żarcie z peesem:D Ale nie będę tego tłumaczył, bo tłumaczenia zawsze psują kwintesencję żartu;)
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
No to kumam, że kumasz ;)

I Ty kumasz ze ja kumam.

ps. to kumaj na zaś, ze ja kumam i nawzajem, posty będą bardziej przejrzyste hehe
ps. kumałam ze to Ty pisałes, specjalnie nie napisałam kto ;P

ps.2 nie ma mnie

ps.3 może będę jutro, sprawdzę co tu jest grane hihii
po prostu znajdz sobie dziadka!
Temat ciekawy, też lubię o du>>>ie rozmawiać. A tak na marginesie , myślałam żę Antyspołeczny nie żyje bo się nie ujawniał długo
Mój będzie lepszy.. będzie miał ochotę na moją na drugi dzień, ja jego. A poza tym czytałam gdzieś, że nie można uprawiać miłości obsesyjne, bo można sobie zrobić krzywdę? Więc alternatywnie ?
;p @?
;p i on wie co liczy się naprawdę
Witam mam odpowiedź na twoje pytanie, przed stosunkiem zrób kolacje i dodaj do niej brom, zadziała po 2 dniach, w ubiegłym 100leciu dodawano brom do posiłków dla żołnierzy
Widzę że wszyscy zajęci pisaniem a potem problemy w łóżku
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Niektórzy zajęci są odgrzewaniem starych kotletów
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry