Czas najwyższy na prawdziwą ocenę tego co dzieję się w tym salonie. Nie piszę jej ze złości lecz pragnę ostrzec wszystkie osoby, które zastanawiają się nad wyborem tego studia... Skusiłam się na tatuaż w tym miejscu ze względu na niby niską cenę. Zdecydowałam się na dwa małe napisy na nadgarstkach, jak "tatuatorka basia" poinformowała napisy to jej chleb powszedni i na pewno wszystko wyjdzie idealnie. Niestety ale tak nie wyszło, oba wyglądają jakby były pisane inną czcionką, jeden jest większy od drugiego i odstępy pomiędzy nimi są różne. W dniu wczorajszym byłam na poprawce i musiałam sama tłumaczyć jak ma mi naprawić ten tatuaż bo ona nie wie, pytała koleżanki o radę, zabazgrała mi tatuaż grubymi liniami, które niby miały być cieniami i stwierdziła, ze nic więcej nie jest w stanie zrobić a tatuaż jest tak szpetny, że na swój koszt zrobi mi cover... Poinformowałam, że chce konkretnie ten napis a nie jakiś obrazek i że udam się do innego studia na poprawkę na co basia odpowiedziała, że nie mam po co iść bo wszędzie będą chcieli mi to zakryć...Założę na pewno na innej stronie ponownie ten temat by dla potwierdzenia wstawić zdjęcia tego "działa" bo tu niestety nie ma możliwości.