Widok
No mi niestety się nie udało, dwie opony przebite plus krzywe felgi. W momencie kiedy mi się to przydarzyło trzy auta już stały na poboczu z uszkodzonymi kołami, co chwile dołączały do nich kolejne. Aż serce bolało jak słyszałem dźwięk kół wpadających w te wyrwy. No cóż, czeka mnie kolejna wizyta w ZDiZ i walka o odszkodowanie....
Nie mogę tylko pojąć jak to możliwe, żeby tak wyglądała droga krajowa
Nie mogę tylko pojąć jak to możliwe, żeby tak wyglądała droga krajowa
Wcale mi się nudzi, ale taka jest prawda....90% nie patrzy gdzie jedzie, taka jest prawda i takie są tego konsekwencje....dziury są nie tylko n trakcie sw. wojciecha.....a tylko o tej drodze pisze się jaka ona dziurawa, ile to ludzi pogieło tam felgi.....zrobiłem już sporo kilometrów i do tej pory nie wpiep@@#$łem sie jeszcze w zadną dziurę, żeby koło urawać czy felge pogiąć.
Kolego ":-)" też uważam że na tej drodze należy jechać powoli, lecz niestety obecnie ona wygląda tak że starając się ominąć dziury wpada się na kawałki asfaltu, które leżą dosłownie wszędzie. Ta droga wymaga natychmiastowego i generalnego remontu. Jest to droga krajowa nr 1 a to chyba coś zobowiązuje? Jak można dopuścić żeby droga wjazdowa do trójmiasta była w takim stanie? Oraz gdzie są firmy, które są zobligowane do naprawiania powstałych dziur?