Widok
Tramwaj zwany pożądaniem
Opinie do spektaklu: Tramwaj zwany pożądaniem.
Tennessee Williams
Tramwaj zwany pożądaniem
(A streetcar named desire)
Przekład: Eugeniusz Cękalski
Ile jest w nas z nas samych, a ile z instynktu? Ile jesteśmy w stanie zrobić dla siebie niszcząc innych? Jak bezbronna jest kobieta, jak bezwzględny jest mężczyzna, a może odwrotnie?
Niezapomniana historia wielkiej namiętności i brawurowego upadku utrwalona w kreacjach filmowych Marlona ...
Przejdź do spektaklu.
Tennessee Williams
Tramwaj zwany pożądaniem
(A streetcar named desire)
Przekład: Eugeniusz Cękalski
Ile jest w nas z nas samych, a ile z instynktu? Ile jesteśmy w stanie zrobić dla siebie niszcząc innych? Jak bezbronna jest kobieta, jak bezwzględny jest mężczyzna, a może odwrotnie?
Niezapomniana historia wielkiej namiętności i brawurowego upadku utrwalona w kreacjach filmowych Marlona ...
Przejdź do spektaklu.
Tak sie czesto wspolczesnie w sztuce zdarza ze jest belkotem bez sensu
i podniecaja sie nia tylko tacy na sile szukajacy trzeciego dna ktorego zwyczajnie nie ma. W sumie to chyba nawet nie wspolczesnie gdyz przeciez kiepska sztuka istnieje tak dlugo jak sama sztuka. Moze lepiej jednak nie zakladac z gory ze kazdy spektakl jest arcydzielem a Ci ktorym sie nie podoba sa niedojrzali? Takie myslenie to glupota
Masakra
Nie oglądajcie tego. Nudy, nudy i jeszcze raz nudy. Nie wiem jak można było taki dobry tekst tak zepsuć. Blanche pretensjonalna, Kowalski wyglądał jak z boysbandu, nie było żadnego dramatyzmu, żadnych emocji. Nie uwierzyłam w ani jedno ich słowo. A na dodatek na widowni było strasznie gorąco i duszno, a podczas przerwy bar był zamknięty.
Stracone 40 zł :(
Stracone 40 zł :(
PALENIE NA SCENIE
sztuka mi sie podobała ale CZY KONIECZNE JEST CIAGLE TRUCIE PAPIEROSAMI LUDZI NA WIDOWNI????? NIE PLACILAM ZA BILET W ŚMIERDZIALNI ALE BILET DO TEATRU
COŚ REŻYSEROWI SIE POMYLIŁO
TO SAMO BYŁO NA PIAF -PIĘKNA SZTUKA ALE PAMIĘTAĆ BEDE TYLKO SMRÓD I NIC WIĘCEJ
JAK CHCA PALIĆ TO NIECH PISZĄ O TYM PRZY KUPNIE BILETU I NIECH NIE MOWI MI ZE PAPIEROS TO SZTUKA
ŻAL
WIELKI ŻAL
MIMO ZE PODZIWIAM GRĘ AKTORÓW
ALE ZASTANOWIĘ SIĘ NIM ZNÓW PÓJDĘ
COŚ REŻYSEROWI SIE POMYLIŁO
TO SAMO BYŁO NA PIAF -PIĘKNA SZTUKA ALE PAMIĘTAĆ BEDE TYLKO SMRÓD I NIC WIĘCEJ
JAK CHCA PALIĆ TO NIECH PISZĄ O TYM PRZY KUPNIE BILETU I NIECH NIE MOWI MI ZE PAPIEROS TO SZTUKA
ŻAL
WIELKI ŻAL
MIMO ZE PODZIWIAM GRĘ AKTORÓW
ALE ZASTANOWIĘ SIĘ NIM ZNÓW PÓJDĘ