Widok

Transcom-call center-GDAŃSK PRZYMORZE

Cześć,niedawno przeszłam rozmowe kwalifikacyjną i to pozytwnie na stanowisko konsultanta telefonicznego obsługi klienta w play na kołobrzeskiej i z tąd moje pytanie do was czy ktoś tam paracował lub pracuje i chce się podzielić opinią? Interesuje mnie tylko i wyłącznie placówka ta w Gdańsku na Przymorzu . Nie chce podpisywać umowy na pół roku nie znając opini na ten temat ,bo jednak nie chce być jak niewolnik objęty umową na okres 6 miesięcy a naczytałam się róznych komentarzy na ten temat . Wiec prosze pomóżcie :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Kilka dni temu zrezygnowałem z pracy w transcomie. Ogólnie praca nie była zła, jesli masz cierpliwość i potrafisz sobie poradzić w ciezkiej sytuacji z klientem to ok:) Elastyczny grafik . Wkurzający sa tylko Team Liderzy którzy niechętnie pomagaja a Ty kombinujesz jak splawić klienta
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dzwoniła do mnie wczoraj Pani - całkiem miła i nie natrętna, wszystko objaśniła, ale jak usłyszałem stawkę to mało nie parsknąłem śmiechem - na start 7,5 netto a po 3 miesiącach 8,5 - dobry żart.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
Wiecej nigdzie nie dostaniesz . To Polska a nie Ameryka.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5
ta, błagajcie o pracę za psie pieniadze a potem narzekajcie ze pracodawcy tak mało płacą - sa chetni za grosze to czemu mieliby placic wiecej? trzeba sie szanowac
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 3
żeby się szanować najpierw trzeba żyć.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 4
Ja też zrezygnowałam z tej pracy... TL nie pomaga Ci w niczym, czesto zmieniaja rozne zasady o czym Cie nie informuja... i wtedy maj do Ciebie pretensje ze nie dostsosowujesz sie do tych zmian... Poza tym system naliczajacy czas pracy czesto nawala i czasem siedzisz godzine lub dwie czekajac az go naprawia a za te dwie godziny juz nie masz policzone $$$. Dobrze by bylo jakbys mogl w tym czasie opuscic miejsce pracy, ale gdzie tam!!! nie mozesz!!! Przez takie awarie dostałam prawie o 50 zł za mało... No i jeszcze dostalam kare za spoznienia a przychodzilam zawsze o pol godziny szybciej zeby sie zalogowac i w ogole!!! ta praca to jakas porazka, zrezygnowałam po poltora miesiaca w trybie natychmiastowym. To nie na moje nerwy.. W każdym razie.. NIE POLECAM
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0
KAżdy predzej czy pozniej ( raczej predzej) zrezygnuje z tej pracy. Ja wytrzymalem 1 miesiac i ucieklem. Nie polecam..
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pracowałam w Transcomie jako konsultant telefoniczny, Back Office. Zdecydowanie nie polecam! Umowa zlecenie, jak nie było zleceń wysyłali nas do domu. Zarobki to jakiś żart, 700 zł. Zrezygnowałam. Atmosfera tragiczna jeśli chodzi o Team Leaderów. Szkolenie to porażka.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
to już wiem dlaczego wiecznie jest to ogłoszenie
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Opinia została zablokowana przez moderatora
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
tylko co to za życie w którym jest się popychadłem...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Też zrezygnowałam po około1,5 miesiąca. Szkolenie, które nic nie wnosi a potem sadzają Cię za biurkiem i masz od razu wszystko pojąć, jak działają wszystkie programy, które na szkoleniu były omawiane tylko pobieżnie. Nie wiesz gdzie czego szukać a klient się denerwuje, bo rozmowa za długo trwa. Co chwilę zmieniają się jakieś taryfy, promocje, o których nie wiesz a klient wymaga żebyś coś powiedziała, pomogła. Za dużo nerwów za takie grosze, które płacą. I siedzisz przy tym swoim biureczku wśród innych studentów, bo to głównie studenci tam pracują, by nie musieli za dużo za pracownika płacić, i czekasz aż system łaskawie pozwoli Ci pójść na przerwę byś mogła skorzystać z toalety i tracisz całą przerwę czekając w kolejce do toalety. Nie polecam nikomu tej pracy, po kilku dniach głos Ci siada, bo na okrągło musisz mówić i rozmawiać z klientem a Team Leaderzy w niczym nie pomagają, choć takie jest ich zadanie. Albo jest ich za mało, albo w ogóle znikną i nie ma się kogo spytać o pomoc, albo stoi Ci taka nadąsana panna co myśli, że wielką łaskę robi, że Ci coś powie. Generalnie lepiej starać się o jakąś pracę w restauracji, mniej nerwów a pieniądze podobne.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
gdyby mogli zapłacili by więcej, podziękuj rządowi, to przez nich tak wysokie są koszty pracy
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Albo i nie.. Prawo popytu i podaży się kłania.. Poco mam płacić komuś 20/h skoro mogę mieć 20 takich co będą robić za 10?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
taa ja była na rozmowie

http://www.infopraca.pl/praca/pracownik-biurowy-ds-elektronicznej-obslugi-klienta/gdansk/8963062?utm_campaign=UserTypeControl&utm_term=system_alerts_active&utm_medium=email&utm_source=push_pl&utm_content=wp.pl&job_ids=8719452,8963102,9038822,8534992,8717532,8964762,8963062,8964472,9036562,8613202,8814742,8922542,8922112,8795852,8965292,9070882,8922752,9070172,8827172,9037182,8818052,8966622,9037662,8817552,8921212,9065692,8963672,8624342,8709822,9035862,9067342,8925442,8811242

rozmowa zart test na temat fimu piraci z karaibów i wiele innych głupot niezwiązanych bezpośrednio z pracą, ci ludzie chyba powinni się zwolnić i zatrudnić w przedszkolu, a własciwie to zapisać do przedszkola, praca jest dla ludzi dorosłych i powaznych.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Praca

Własny biznes do 40 tyś zł (23 odpowiedzi)

Witam macie może jakieś pomysły na własny biznes z budżetem do 40 tyś zł ?? Myślałem nad prostym...

Ile za sprzątanie? (56 odpowiedzi)

Wiem, że taki watek się pojawiał kilka razy, ale dość dawno. Chciałbym wiedzieć, ile zapłacić za...

kurs szkolenie dla męża (4 odpowiedzi)

mój mąż chce podnieść kwalifikacje, zastanawiamy się nad szkoleniem na spawacza, bądz np...

do góry