Widok

Transport ok. 200-kilogramowego grzejnika

Dom i mieszkanie Temat dostępny też na forum:
Witam, szukam firmy, która zniosłaby z 2. piętra (kamienica, drewniane schody) grzejnik żeliwny i przewiozła pod inny adres w Sopocie. Dzwoniłam do kilku firm i część się nie podejmie, a część wyceniła taką usługę na ponad 200 zł.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
200 zł za noszenie z 2 piętra i jeszcze transport ? to jak za darmo bierz i się nie zastanawiaj,.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jak Ci za dużo 200 zł to weź i sama znieś. Proste. Najlepiej za darmo.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
A koszt samego zniesienia? bez przewozu.
Nie napisałam, że za darmo. Gdyby to było 150-200 zł, to ok, ale przecież napisałam, że wszyscy chcą ponad 200 - 230, 300...
bo to normalna kwota za targanie 200kg przez klatkę i ponowne wnoszenie oraz transport.
u mnie byś zapłaciła przynajmniej 350zł

współcześni klienci najchętniej chcieliby wszystko za pół darmo

DO AFRYKI JEŻELI SZUKACIE NIEWOLNIKÓW!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jak Ci nie pasuje cena to sama zasuwaj z tym grzejnikiem!!! Proste!!! 230, 300 zeta i dalej za dużo.... Chyba sobie nie zdajesz kobieto sprawy co to jest dymać z 200 kg z drugiego pietra.....
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Usługi i wykonawcy

tani notariusz (42 odpowiedzi)

Wkrótce będę załatwiać notariusza i związane z tym formalności przy zakupie domu. Może mi ktoś...

Taras z desek kompozytowych - (71 odpowiedzi)

Czy ktoś ma taras z desek kompozytowych? Polecacie jakieś konkretne firmy? Jak deski się...

Przeprowadzka do UK - szukam firmy do przeprowadzki (5 odpowiedzi)

Czy macie jakąś sprawdzoną firmę lub prywatną osobę ,która zajmuję się przeprowadzkami z Polski...

do góry