Widok

Transport, przeprowadzka

Witam

Przeprowadzam się w przyszłym tygodniu z oksywia na obłuże, czy jest ktoś kto może poleci jakąś formę trasportową, albo sam chce zarobić parę groszy za przewóz ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam firmę Piotr Urbański Transport. Skrajna 13 Obłuże.
dzięki :)

Ja przeprowadzałam się z Zielonej Góry do Gdańska. Przeprowadzka trwała 1 dzień. Przystępna cena i szybka akcja. Szczerze polecam:)
Firmę Skrzyniarz znalazłam na stronie favor e. Ma dużo pozytywnych opinii i nie ukrywam, tym też się kierowałam ;)

Ze swojej strony mogę polecić pana Ryszarda Falkiewicza ul. Dywizjonu 303 13b/20 z Gdańska, prowadzi Auto Trans, przeprowadziłam się spokojnie dzięki niemu, ofertę ma atrakcyjna, o ludzkich cenach, przyjemna współpraca.

Jeżeli ktoś chce skorzystać z usług firmy transportowej, można śmiało do nich dzwonić: https://www.japa-przeprowadzki.com.pl/ Są najlepsi w tej branży, także na pewno będziesz zadowolony z ich usług, dogadasz się z nimi w każdej kwestii.

Faktycznie jeżeli ktoś szuka firmy do przeprowadzki, to mogę polecić ich: https://www.japa-przeprowadzki.com.pl/ Oni są najlepsi w tej branży i całą przeprowadzkę ogarną Ci tak szybko, że się nie obejrzysz, a już będziesz wygodnie mieszkać w nowym miejscu ;)

Nie ma lepszej firmy od przeprowadzek niż Japa&Co. Oni wiedzą o tym wszystko i dlatego zawsze są świetnie przygotowani. Nie ma dla nich rzeczy niemożliwych, także można na nich liczyć.

Inne tematy z forum Usługi i wykonawcy

Przeprowadzki - możecie kogoś polecić? (82 odpowiedzi)

Jak w temacie - szukam sprawdzonej firmy, która pomoże w przeprowadzce :) zniesienie kilku...

Budowa mojego domu może się komuś przyda (5 odpowiedzi)

. dom stoi i bardzo przydała mi się biała lista, więc spłacam dług. Kilka firm, które...

Ciągnik rolniczy (3 odpowiedzi)

Witam, są tutaj osoby, które kupowały niedawno ciągniki rolnicze? Zastanawiam się skąd najlepiej...

do góry