Widok

Trolownia

A tu każdy sobie może napisać to co mu w głowie siedzi. Ponieważ w hParku straszy mnie bardzo to pozwoliłam sobie przenieść się tam gdzie życie krąży w żyłach.
Pierwszym zwiastunem wiosny wcale nie są jaskółki w ilości większej niż jedna. Nie są też boćki zlatujące się do kraju ani też psie znaleziska, które w niesamowity sposób pojawiają się na mojej drodze. Na szczęście jestem na tyle sprawna by je z gracja omijać. Topienie marzanny też nie daje 100% pewności.
Pierwszym objawem nadchodzącej wiosny jest gubienie przeze mnie słuchawek. To już tradycja i zapewniam, że na tej podstawie śmiało można oczekiwać rychłego nadejścia tej cudownej pory roku.
Stało się. Jakiś czas temu słuchawki zmieniły właściciela na takiego, który będzie je szanował, otoczy opieką i będzie o nie dbał.
Do biura rzeczy znalezionych się nie wybieram. Plakatować miasta też nie zamierzam. Znaleźnego nie wypłacam bo kto przejedzie pól miasta po 2zł należnego? No może by się i ktoś znalazł stad moje zastrzeżenie.
Idzie wiosna!
Gadaj z głupim to Cię osr*.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Czas na opowieść wigilijną :D
Wstałem skoro świt i myśle dziś to zrobię zadzwonie i się umowię z nią...:D Poszedłem kupić doładowanie za całe 5 pln . Jestem w pracy robię sobię pierścionki i robię idę zapalić doladowuje konto i...paląc myślę... podęjdę do tego na luzie na macho :D Będę palił, mocno się zaciągal i spokojnie rozmawiał będę na takim luzie... ;D żę w sumie mi nie zależy na spotkaniu ;D
-Wiem że byś sobie nie wybaczyła jakbyś nie wyskoczyła ze mną gdzieś tam ;p
Z drugiej strony jak tak będę mówił tak do niej to się nie zgodzi -.-
to może...
-Czy nie zechciałabyś może ze mną gdzieś wyskoczyć na miasto (data) ?
-niemiała byś....
No pewnie jeszcze się Nudi rozpłacz przez sluchawkę ;d Na to też się nie zgodzi...aaaaa co ja mam powiedzieć(zazwyczaj wiem;p)
I tak się nie zgodzi ... Doszedłęm do wniosku żę w sumie mi zależy na spotkaniu ;D Dobra dzwonie!! Albo nie, nie ma szans żęby się zgodziła
to bez sensu...Myśle zadzwonię do brata bo bratanek trafił do szpitala spytam się co tam u niego, osfoję się z rozmową przez telefon;d Dzwonię,gadam,kończe rozmowe ....Dobra teraz dzwonie do niej! ;d yea! nie ma lekko ! w sumie 11 i sobota może śpi nie będę teraz dzwonił:)) zrobie to pozniej ufff...pracuje ,pracuje idę zapalić ...sytuacja się powtarza ;p Tylko że dzwonię do Ojca ;p wkońcu dzwonię ...wybieram numer,połącz i rozłącz nie dam radyy........ :D po pracy do domu ;d
Przegladam FB;p a tam są te obrazki demoty iwtp...I obrazek "Czekasz aż ona zrobi 1 krok?? Jesteś taki męski..." Myślę przecież jestem męski ;D.... każdy się kiedyś stresował no nie ma bata życie jest krótkie wole spróbować niż zalować że chociaż nie spróbowałem !!! Ogień !! Wszystko albo nic dzwonię!!
a tam:
-Lolu nie masz wystarczających śodków na wykonianie połaczenia :D
Otworzyłem paczkę cipsów i wam napisałem :D Morał z tego taki doładowujcie konto za dychę ;D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
LuckyLuke? :)) Tysz dopsz.
Czyli można zatrudnić Cie jako dekoratora wnętrz ;p
ULL skoro Tobie wygodnie i jesteś o tej porze zadowolony ......
kurcze idę "przewalać" meble ,może będę miała dobry dzień :-)
Pozdrawiam
Skoro to Hpark w wersji luźnej :-) to ja napiszę że wróciłem do domu i kiedy stanąłem w progu to postanowiłem trochę przemeblować.. udało mi się i teraz piszę z całkiem nowego miejsca, nawet pokuszę się o stwierdzenie że wygodniejszego. Tzn. lepiej mi się siedzi na kanapie w innym miejscu. Cała reszta przyjemnie wiruje jak zwykle o tej porze, ale miejscówkę mam lepszą :D Czy kogoś to interesuje? Pewnie nikogo bardziej niż mnie, ale ULLowi jest wygodnie.

Pozdrawiam :-)
Nie jestem całkowicie bezużyteczny.. Mogę zostać użyty jako zły przykład.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
:)) będąc dzieckiem mieszkałam na Zaspie i trochę w Sopocie :)) ale na Przymorze nie zachodziłam. Nie ma za co przepraszać :p
Cmok.
Przepraszam Cię letni_a ,ale ja będąc dzieckiem mieszkałam na Przymorzu.
Jeszcze w kilku miejscach
Jola, przenoszę to tu by tam nie zaśmiecać.
W takim razie możemy się znać z sopockiego trzepaka. Teraz to ja mogę mieć za sasiadkę Twoją byłą sąsiadkę. Trochę się wymieniłyśmy sąsiadami :))
Już od jutra chłodniej, podobno :) I dobrze, bo ciężko się pracuje w takim upale :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie strasz !!! ;)

Pozdrowka :)
Podobno upały się kończą...
Podoba mi się pomysł z palmowym liściem :D
Nudi nie wiem po co ci zdechła papuga i żółw (plus rój much)
Reszta czyli delfinki ,może być .
Może jeszcze jakiś fajny facet z dużym palmowym liściem.

Ja dziś w ogródku odpaliłam basenik ,picie jest w lodówce
za duży liść palmowy , gałąź sosny. Także wakacje rozpoczęte!!!!
Mimo ,że w koło pełno ludzi "wyłączam się" i mam bezludną wyspę
BAJKOWO ,przebrania, zabawa i rozrywka dla dzieci i dorosłych.
Pilotów 3 ,Gdańsk-Zaspa ,
A mi się marzy bezludna wyspa w... Borach Tucholskich :D
Ja lubię wracać do miejsc mi bliskich... sentymentalna starsza pani jestem :))))
A marzenie?... Wyprawa w amazońską puszczę... ale niestety nie realne.. ;(((( :)))))
Mnie tam zawsze marzyła sie Islandia...
Tyle, że od wielu lat nie mogę znaleźć atrakcyjnej kandydatki, która chciałaby ze mną tam wyjechać a nie była zmarźlakiem :D
Cisza i chłodny wiatr Bornholmu :) A w zasięgu wzroku uśmiechnięte twarze najbliższych :)
Gorąco dzisiaj.... marzy mi się plaża z zimnymi koktajlami delfinami,martwym żółwiem i papugą ...bujałbym sie na hamaku z słomianym kapeluszu i robił nic ^.^ A wam jak się marzą idealne wakacje ?:D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Czyli mam nie klikać na tego linka
Czyste bestialstwo. Ciekawe jakim trzeba być człowiekiem żeby chcieć drugiemu nawet za karę zrobić coś takiego?
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
To dobrze juz mi się znudzila ta gra:D
http://www.cda.pl/video/87173f9/Dzicz-w-buszu-samosad-MASAKRA-
Ciekawy filmik na wieczór...Takiej śmierci nie życze najgorszemu wrogowi....Jak ktoś już skomentował jak taki filmik możże znajdować się na stronie z humorem....cóż dobranoc :D
do góry