Widok

Trolownia

A tu każdy sobie może napisać to co mu w głowie siedzi. Ponieważ w hParku straszy mnie bardzo to pozwoliłam sobie przenieść się tam gdzie życie krąży w żyłach.
Pierwszym zwiastunem wiosny wcale nie są jaskółki w ilości większej niż jedna. Nie są też boćki zlatujące się do kraju ani też psie znaleziska, które w niesamowity sposób pojawiają się na mojej drodze. Na szczęście jestem na tyle sprawna by je z gracja omijać. Topienie marzanny też nie daje 100% pewności.
Pierwszym objawem nadchodzącej wiosny jest gubienie przeze mnie słuchawek. To już tradycja i zapewniam, że na tej podstawie śmiało można oczekiwać rychłego nadejścia tej cudownej pory roku.
Stało się. Jakiś czas temu słuchawki zmieniły właściciela na takiego, który będzie je szanował, otoczy opieką i będzie o nie dbał.
Do biura rzeczy znalezionych się nie wybieram. Plakatować miasta też nie zamierzam. Znaleźnego nie wypłacam bo kto przejedzie pól miasta po 2zł należnego? No może by się i ktoś znalazł stad moje zastrzeżenie.
Idzie wiosna!
Gadaj z głupim to Cię osr*.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
@Nudziasz
Gwiazdka dla forumowego gwiazdora :D:D:D należy się :)))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
heeh bo nie pytałeś :D może ktoś by wiedział :D
Skoro trolownia: czemu nikt mi nie powiedział, że nie da się dojechać z Młocin do Centrum metrem?
Tacy z Was.. kurna.. przyjaciele... :(
Nudi!!!!!!!!!!!!!
:* :* :*
Miewam :D
Gadaj z głupim to Cię osr*.
Dobrze :D masz rację :D
Przeszło mi przez myśl że taką odpowiedz otrzymam :D. Ale nam jako że jesteśmy na bieżąco z wątkami nie robi różnicy ale nowym osobą utrudnia się sprawę. Np. dwóm paniom które mnie dziś na rolkach zaczepiły. Otrzymały informację gdzie umieszczamy godziny i miejsca spotkań na rolki. Zajrzą na w wszystkie wątki - wątpię raczej tam gdzie jest temat rolek :)
Tańce, zabawy, hulanki i swawole... w między czasie i po pracy :)

To jest Trolownia możemy robić co się nam podoba bo wszystko jest w temacie:D Wiadomości z ostatniej chwili itd :D Moj ulubiony wątek zaraz po "co was tu sprowadza" któy się nie stety nie rozwiną :D a zżerała mnie ciekawość :D
Na takie rozważania zapraszam cię kolego do odpowiedniego wątku aby nie było zamieszania w tematyce :
:))))

http://forum.trojmiasto.pl/Towarzyskie-rolkowanie-t474510,1,2.html

Chyba że założymy nowy :)

To dobrze :D A rolki w Poniedziałęk będą to bd śmigać niczym wiatr :D
No Ja właśnie wróciłem z rolek może innym razem :D, bardzo chętnie

Idzie ktoś na rower za jakieś 2 godz? mam luzniejszy dzień ^.^
Yea dorobiłem się gwiazdki :D
Nigdy nie wiadomo ;)
love to może przesada :D
Love Story po polsku :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Wtedybym poszedl zadzwonic od właściciela :D
Apropo footballu na ogniwie :D było wypaśnie ^.^ można było strzelać z paintballa 10 strzałów 1 pln :D tylko co do chealeaderek to się zdziwilem ;p 8-13 lat hahah:D Ale sama rozgrywka naprawdę super Sabercats wygrało 76:0 z Gryfis słupsk :D A ona była na meczuu :D
"Gorzej byłoby jakby się nie zgodziła i odrazu polaczenie zerwane :D:D"

To jest pikuś. Dopiero gdyby się zgodziła i w tej chwili połączenie zostałoby zerwane z powodu braku środków na koncie to miałbyś czego żałować.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
Dziś jest mecz footballu amerykańskiego na stadionie ogniwa w sopocie na 14 :d Jak coś bedę tam więc zapraszam chętnych :d
Rodzinna atmosfera cheerleaderki itd ;d
Ahh ta adrenalina ;D Wyłączony kom :D Jeszcze trochę i zawał gwarantowany :D
Gorzej byłoby jakby się nie zgodziła i odrazu polaczenie zerwane :D:D
Czytając domyślałem się takiej pointy. Ale byłoby bardziej ekscytująco (i takiego zakończenia się spodziewałem) gdyby z powodu braku środków na koncie połączenie zostało przerwane tuż po tym jak zadałeś to najważniejsze pytanie.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
Pomyśl, jaka siara by była, gdybyś w końcu zadzwonił, ona by się zgodziła a doładowanie by się skończyło zanim byście ustalili czas i miejsce ;D
do góry