Widok

Trolownia

A tu każdy sobie może napisać to co mu w głowie siedzi. Ponieważ w hParku straszy mnie bardzo to pozwoliłam sobie przenieść się tam gdzie życie krąży w żyłach.
Pierwszym zwiastunem wiosny wcale nie są jaskółki w ilości większej niż jedna. Nie są też boćki zlatujące się do kraju ani też psie znaleziska, które w niesamowity sposób pojawiają się na mojej drodze. Na szczęście jestem na tyle sprawna by je z gracja omijać. Topienie marzanny też nie daje 100% pewności.
Pierwszym objawem nadchodzącej wiosny jest gubienie przeze mnie słuchawek. To już tradycja i zapewniam, że na tej podstawie śmiało można oczekiwać rychłego nadejścia tej cudownej pory roku.
Stało się. Jakiś czas temu słuchawki zmieniły właściciela na takiego, który będzie je szanował, otoczy opieką i będzie o nie dbał.
Do biura rzeczy znalezionych się nie wybieram. Plakatować miasta też nie zamierzam. Znaleźnego nie wypłacam bo kto przejedzie pól miasta po 2zł należnego? No może by się i ktoś znalazł stad moje zastrzeżenie.
Idzie wiosna!
Gadaj z głupim to Cię osr*.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Wielkie podziękowanie dla Pana kierowcy AUTOBUSU. Za to, że nie musiałam dziś biec na skm łamiąc po drodze obcasy na schodach by w efekcie, wypluwając sobie na peronie płuca, wyciągnąć chusteczkę i pomachać nią w kierunku oddalających się światełek.
Jechał Pan genialnie.
To ja wykręcałam szyje by się Panu przyjrzeć.
Jeszcze raz dziękuję bo dzięki Panu byłam pół h szybciej w domu. A nóż widelec Pan to przeczyta.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zdarzają się i mili kierowcy :)
Nie wątpiłam w to, tylko, że mi się zawsze trafiają takie ślimaki. Kocham swoją pracę i mogę w niej zostawać dłużej gdy zachodzi taka potrzeba. Jednak gdy ją kończę to śnię o urządzeniu do teleportacji. Skoro jeszcze takowego nie wymyślono to marzy mi się by autobusy się nie spóźniały aż tak bym nie zdążyła na przesiadkę. A jak już się opóźniają (wiem jakie są zazwyczaj przyczyny) to wszystko w rękach kierowcy. Ten był niesamowity.
@Letni_a:

Czepialski będę: "A nuż" !
Oki :D
Zapamiętam!
Mogę tylko powiedzieć, że cieszę się, że mam pracę na miejscu i nie muszę korzystać z komunikacji miejskiej, bo nawet w nawet takim niedużym mieście, jak Wejherowo zdarzają się korki :)
"... takim niedużym mieście, jak Wejherowo zdarzają się korki :)"

A czy w tak niedużym mieście jak Wejherowo potrzebna jest komunikacja miejska? Czy mieszczą się tam choć dwa przystanki autobusowe?
;)))
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
My tu nawet mamy kilka linii autobusowych, i co Ty na to? ;)
Jestem pod dużym wrażeniem. ;))

Stanisław Lem
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziś się pożarłem z kolega ..z pracy o mleko :D cóż za widowisko :D
Bossik płakał ze śmiechu :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
"...o mleko "

Cóż za powód do kłótni.
:)

Stanisław Lem
Cały czas się rozwijamy, niedługo będziemy prawdziwą metropolią :)
Z niecierpliwością czekam na pierwszą linię metra. ;)))

Stanisław Lem
No tak.Pewna firma budowlana to tam u Was rządzi i buduje ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bardzo lubię jeździć metrem i nie miałabym nic przeciwko takiej inwestycji ;)
No powód beznadziejny .... Ale kolega miał pretensje że jest mało mleka i że powinienem za(...) po nowe....a Ja jak na małolata przystało odpyskowałem to zaczął gadać że ma w d(...) moje mleko itd(pojemny jest) i w tym momencie nie wiedziałem po co krzyczy i marudzi... zaczął sobie za dużo pozwalać ... to pyskowałem dalej ... No a Bossik się zwijał ze śmiechu ;p a jak skończyliśmy naszą intrygującą kłótnie wysłał innego kolegę po mleko...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Co więcej. Mam informacje, że kursuje tam skm ;)
Potwierdzam :)
No to wyszło na to, że to żaden koniec świata. Rzut beretem i jesteś w Sopocie. A za niedługo zrobią nam nasi włodarze może nie metro ale jakąś kolej co to będzie kursowała co 10 min z prędkością światłą z Helu do Tczewa. Oczywiście czas jest pojęciem względnym ;))
Ale na razie jeszcze to dłuuuugi rzut ;) Mnie na razie wystarczyłyby kolejki co 15 minut a nie co pół godziny do Wejherowa, wielkich wymagań chyba nie mam?
do góry