Widok

Trolownia

A tu każdy sobie może napisać to co mu w głowie siedzi. Ponieważ w hParku straszy mnie bardzo to pozwoliłam sobie przenieść się tam gdzie życie krąży w żyłach.
Pierwszym zwiastunem wiosny wcale nie są jaskółki w ilości większej niż jedna. Nie są też boćki zlatujące się do kraju ani też psie znaleziska, które w niesamowity sposób pojawiają się na mojej drodze. Na szczęście jestem na tyle sprawna by je z gracja omijać. Topienie marzanny też nie daje 100% pewności.
Pierwszym objawem nadchodzącej wiosny jest gubienie przeze mnie słuchawek. To już tradycja i zapewniam, że na tej podstawie śmiało można oczekiwać rychłego nadejścia tej cudownej pory roku.
Stało się. Jakiś czas temu słuchawki zmieniły właściciela na takiego, który będzie je szanował, otoczy opieką i będzie o nie dbał.
Do biura rzeczy znalezionych się nie wybieram. Plakatować miasta też nie zamierzam. Znaleźnego nie wypłacam bo kto przejedzie pól miasta po 2zł należnego? No może by się i ktoś znalazł stad moje zastrzeżenie.
Idzie wiosna!
Gadaj z głupim to Cię osr*.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nudi, ja podejrzewam, że wszystko było dobre tylko jednak albo zbyt zmieszane albo w za dużych ilościach. ;p Zrób sobie rosołek lub barszcz i herbatę z dużą ilością glukozy. Do 12 podobno kac przechodzi. Będziesz żył :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie dziękuje :D Kiełbaska była dobra akurat :D Justyna mi podgrzała Mo dała bułke i ketchup nawet jakaś sam się polał :D i jak narazie nie mam ochoty nic jeść ;p
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
heheheh, czym się strułeś tym się lecz ;p
Kiełbaskę? :D
Pierwsze słowa po grilu ?:D
Jezu ale mi nie dobrze....
Gimbaza niezłe określenie(pierwsze słyszę), slang się trochę zmienia my mówiliśmy "buda" lub szkoła... w Gimbazie byłem 8 lat temu ale to zleciało... Nudi ...też mi się podoba :D Dobrze że po mojej opowieści nic sobie nie zrobiła :D
Nudi... a moja młoda na Twą opowieść z cyklu " z życia wzięte" zapytała tylko: to Ty na tym forum masz kogoś z gimbazy? ;p
eh młodość...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
mojo jojo

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Pachnie idealnością bez skazy... i razi przy okazji w oczy,zaczyansz się aż slinić na sam widok ;p
Chociaż tego się nie je :D
A jak pachnie profesjonalizm? :)
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
"Nie pachnie tutaj profesjonalizmem"
I oto taką negatywną pochwałą ze strony Bosika zakończyłem dzisiejszy dzień pracy... Zgadzam się z nim w 99.9% ale tylko raz poszedłem na skróty ;p i musi mi wytykać .
Bo pączek grał w kosza(robił za piłkę :D) a 1km to chcąc nie chcąc truchtem zaliczysz :D
Cross -praca jest zagwarantowana i mój syn dokładnie wie co będzie robił.
Rzadkość to dobry pracownik.
Mój mąż po 2 próbach ,znalazł w końcu.
Praca od 8 do 16, bez sobót i niedziel .
Przy takiej pracy można dorobić i nikt się nie czepia. Nawet o mleko .
Sama bym się zatrudniła:(
"Dopóki się uczy ,będziemy utrzymywać,
jak nie to idzie do pracy (pracę ma zagwarantowaną).Sam ma wybrać."

Jolka
Zagwarantowana praca to rzadkość w naszych czasach.

Nudziasz w jaki sposób pączek zalicza bieganie? ;))
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
Miałem tak zwane nie ćwiczące (brak stroju) pączek ...kompleksy,wagary :D
Wolałem siedzieć na ławce i ściemiać :D chodziło się tylko zaliczać bieganie i takie tam :d
Mieć 2 z WF - jak to jest możliwe?
Wagarowałeś?
Letni_a tez nie miałem ściąg przyszedłem jak na zwykłą klasówkę (zupełnie nie przygotowany) tylko że w garniaku. Wszystko ładnie rozwiązałem ale zauważyłem że widzę koleżanki (potocznie zwanej kujonem) kartę odpowiedzi to zacząłem sprawdzać(poprawiać swoje odpowiedzi) ^.^ Ale w jednym zadaniu byłem pewien że mam dobrze ,ona miała inna odpowiedz stwierdziłem coś jest nie tak i przestałem trochę pózno ale lepiej pózno jak spisać całe.... po oddaniu dowiedzieliśmy się właśnie o tych 3 grupach odpowiedzi cóż za ból :D ale i tak nie zle mi poszło. Nadrobiłem punktacje ,punktami za oceny ;p grosz do grosza nie że były rewelacyjne(w-f 2,fiza 2) ale miałem dobre na mój kierunek technikum . Nie że mam taką dobra pamieć do ocen z kilku lat tylko zawsze z tego 2 miałem :D Pózniej się polepszyło :D
Nudziasz a moja nie będzie miała ściąg. Nie dlatego, że by się nie przydały ale dlatego, że jeśli kogoś złapią na ściąganiu to mogą przerwać egzamin dla wszystkich. Jest odpowiedzialna i lojalna.
Ps. Też nie miałam ściąg na maturze. Koleżanki stwierdziły, że jestem nie normalna :D
Zdałam lepiej niż one. Zwłaszcza, że jestem totalnym beztalenciem matematycznym.
Jolka, chodzi o to, że jestem aż za bardzo wyrozumiałą matką. Wiem, że mam wybitnie inteligentne dziecko. Humanistka po matce, umysł ścisły po ojcu ale za to leń jakich mało. Nic się nie uczyła z historii bo jest tak przekonana o swojej genialności, że nie widzi celu w powtarzaniu materiału. Na szczęście nie wątpię, że część matematyczno-fizyczno-chemiczna pójdzie jej świetnie.
Wspieram ją ale boję się, że przez tą pewność siebie może polec i dlatego się denerwuję. Aczkolwiek rok temu przedstawiłam jej alternatywę. Zawsze może sprzątać toalety (w rozmowie z nią użyłam słowa kilble) w realu. Zaznaczam, iż jestem osobą, która uważa, że żadna praca nie hańbi i wiem jak ciężko panie sprzątające pracują. Jednak dla swojego dziecka raczej wolałabym innej przyszłości. Tym bardziej, że ona ma już sprecyzowane plany i chce iść na mechatronikę. Szkoda by przez własne lenistwo te plany się rozmyły.
Życie pisze różne scenariusze i różnie mogą się potoczyć jej losy. Wiem też, że czasem prztyczek od losu może podziałać jak zimny prysznic co nie zmienia faktu, że wolałabym by dostała się do conradinum :))
"Szkoda ,że ludzie na ludzi nie dają .Np na gdańskie hospicjum".
==
Ludzie dają też na ludzi i na różne cele.
Moi rodzice na niepełnosprawnego dwudziestolatka, który potrzebuje wózek z pionizatorem, ja na konie z transportów śmierci, w zeszłym roku na psy, a dwa lata temu na niepełnosprawnych, wcześniej naprzemiennie raz ludzie, raz zwierzaki.
Koń koniowi nie da, podobnie pies psu.
Zwierzęta nie mają pieniędzy, a potrzebują ich do życia również.

Ty możesz wesprzeć hospicja. Masz rację - to jest szczytny cel.
Ale nie jedyny.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Szkoda ,że ludzie na ludzi nie dają .Np na gdańskie hospicjum .
Też się pochwalę ,dostałam zwrot z pita .....męża ,nie mówcie mu tego:)
Ale mój księgowy go rozliczał:( Mój zwrot gdzieś "utknął" .W poniedziałek
(za tydzień )jak się nie znajdzie zacznę szukać.
W tamtym roku rozliczaliśmy się razem i to był błąd .
Jednak podział małżeński i oddzielne konta są the best dla lubiących
się małżeństw.

Co do testów gimnazjalnych letni_a ja bym się nie stresowała ,bo dziecię zestresujesz i terror w domu wprowadzisz.
Bądź wyrozumiałą matką.
Moje dziecie było takie genialne ,ze napisało śpiewająco te testy
czym najbardziej zadziwił nauczycieli.

W maju mnie czeka,lub nie czeka matura .Żeby było ciekawiej,ja
się nie stresuję. Skoro 20 letni facet wie ,ze to ważne
to już jego sprawa .Dopóki się uczy ,będziemy utrzymywać,
jak nie to idzie do pracy (pracę ma zagwarantowaną).Sam ma wybrać.

Nienawidzę pączków ze skórką pomarańczową ,oraz wielką ilością
lukru. Ble ,dla obu .

Nudziasz ,ty mnie intrygujesz coraz bardziej!
Chyba jesteś (prawie) głównym powodem by zajść na ognicho
organizowane przez Crossa.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry