Widok

Trolownia

A tu każdy sobie może napisać to co mu w głowie siedzi. Ponieważ w hParku straszy mnie bardzo to pozwoliłam sobie przenieść się tam gdzie życie krąży w żyłach.
Pierwszym zwiastunem wiosny wcale nie są jaskółki w ilości większej niż jedna. Nie są też boćki zlatujące się do kraju ani też psie znaleziska, które w niesamowity sposób pojawiają się na mojej drodze. Na szczęście jestem na tyle sprawna by je z gracja omijać. Topienie marzanny też nie daje 100% pewności.
Pierwszym objawem nadchodzącej wiosny jest gubienie przeze mnie słuchawek. To już tradycja i zapewniam, że na tej podstawie śmiało można oczekiwać rychłego nadejścia tej cudownej pory roku.
Stało się. Jakiś czas temu słuchawki zmieniły właściciela na takiego, który będzie je szanował, otoczy opieką i będzie o nie dbał.
Do biura rzeczy znalezionych się nie wybieram. Plakatować miasta też nie zamierzam. Znaleźnego nie wypłacam bo kto przejedzie pól miasta po 2zł należnego? No może by się i ktoś znalazł stad moje zastrzeżenie.
Idzie wiosna!
Gadaj z głupim to Cię osr*.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Letni_a tez nie miałem ściąg przyszedłem jak na zwykłą klasówkę (zupełnie nie przygotowany) tylko że w garniaku. Wszystko ładnie rozwiązałem ale zauważyłem że widzę koleżanki (potocznie zwanej kujonem) kartę odpowiedzi to zacząłem sprawdzać(poprawiać swoje odpowiedzi) ^.^ Ale w jednym zadaniu byłem pewien że mam dobrze ,ona miała inna odpowiedz stwierdziłem coś jest nie tak i przestałem trochę pózno ale lepiej pózno jak spisać całe.... po oddaniu dowiedzieliśmy się właśnie o tych 3 grupach odpowiedzi cóż za ból :D ale i tak nie zle mi poszło. Nadrobiłem punktacje ,punktami za oceny ;p grosz do grosza nie że były rewelacyjne(w-f 2,fiza 2) ale miałem dobre na mój kierunek technikum . Nie że mam taką dobra pamieć do ocen z kilku lat tylko zawsze z tego 2 miałem :D Pózniej się polepszyło :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mieć 2 z WF - jak to jest możliwe?
Wagarowałeś?
Miałem tak zwane nie ćwiczące (brak stroju) pączek ...kompleksy,wagary :D
Wolałem siedzieć na ławce i ściemiać :D chodziło się tylko zaliczać bieganie i takie tam :d
"Dopóki się uczy ,będziemy utrzymywać,
jak nie to idzie do pracy (pracę ma zagwarantowaną).Sam ma wybrać."

Jolka
Zagwarantowana praca to rzadkość w naszych czasach.

Nudziasz w jaki sposób pączek zalicza bieganie? ;))
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
Cross -praca jest zagwarantowana i mój syn dokładnie wie co będzie robił.
Rzadkość to dobry pracownik.
Mój mąż po 2 próbach ,znalazł w końcu.
Praca od 8 do 16, bez sobót i niedziel .
Przy takiej pracy można dorobić i nikt się nie czepia. Nawet o mleko .
Sama bym się zatrudniła:(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Bo pączek grał w kosza(robił za piłkę :D) a 1km to chcąc nie chcąc truchtem zaliczysz :D
"Nie pachnie tutaj profesjonalizmem"
I oto taką negatywną pochwałą ze strony Bosika zakończyłem dzisiejszy dzień pracy... Zgadzam się z nim w 99.9% ale tylko raz poszedłem na skróty ;p i musi mi wytykać .
A jak pachnie profesjonalizm? :)
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
Pachnie idealnością bez skazy... i razi przy okazji w oczy,zaczyansz się aż slinić na sam widok ;p
Chociaż tego się nie je :D
mojo jojo

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Nudi... a moja młoda na Twą opowieść z cyklu " z życia wzięte" zapytała tylko: to Ty na tym forum masz kogoś z gimbazy? ;p
eh młodość...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Gimbaza niezłe określenie(pierwsze słyszę), slang się trochę zmienia my mówiliśmy "buda" lub szkoła... w Gimbazie byłem 8 lat temu ale to zleciało... Nudi ...też mi się podoba :D Dobrze że po mojej opowieści nic sobie nie zrobiła :D
Pierwsze słowa po grilu ?:D
Jezu ale mi nie dobrze....
heheheh, czym się strułeś tym się lecz ;p
Kiełbaskę? :D
Nie dziękuje :D Kiełbaska była dobra akurat :D Justyna mi podgrzała Mo dała bułke i ketchup nawet jakaś sam się polał :D i jak narazie nie mam ochoty nic jeść ;p
Nudi, ja podejrzewam, że wszystko było dobre tylko jednak albo zbyt zmieszane albo w za dużych ilościach. ;p Zrób sobie rosołek lub barszcz i herbatę z dużą ilością glukozy. Do 12 podobno kac przechodzi. Będziesz żył :D
Jest jeszcze sposób na Coca Colę.Powinno starczyć 0,33 ml w ostateczności 2 ka-ce.;)
Nudi (hahahahaha) jestem zaszczycona, że pamiętasz ten moment z kiebłaską i bułką. nie spodziewałabym się ;)
Mo ja też byłem zaszczycony darami :D No trochę wypiłem ale pamiętam wszystko (z kim ,co i o czym).Ale nie wiem 5 rzeczy;p
-Kim były te 2 dziewczyny co się zmyły (Mat je odwoził)?
-czy jestescie wolne;p
- (na samym końcu)czemu nie dałaś mi nr ;D? pomijając fakt że nie zdążyłem spytać :D
-czy dziewczyny nie aktywne na forum zaczną być aktywne(drukarnia,klinika)?:d
-kim była M! ?:P
Teraz dopiero pytasz :D,trzeba było pytać bezpośrednio "Nowej" i jej koleżanki czy są wolne i dać swój numer :P.
Ja Ci mogę powiedzieć tylko, że to były studentki a reszta zostaje między nami ;)

"-kim była M! ?:P"

Kobietą :P hihihi
do góry