Widok

Trolownia

A tu każdy sobie może napisać to co mu w głowie siedzi. Ponieważ w hParku straszy mnie bardzo to pozwoliłam sobie przenieść się tam gdzie życie krąży w żyłach.
Pierwszym zwiastunem wiosny wcale nie są jaskółki w ilości większej niż jedna. Nie są też boćki zlatujące się do kraju ani też psie znaleziska, które w niesamowity sposób pojawiają się na mojej drodze. Na szczęście jestem na tyle sprawna by je z gracja omijać. Topienie marzanny też nie daje 100% pewności.
Pierwszym objawem nadchodzącej wiosny jest gubienie przeze mnie słuchawek. To już tradycja i zapewniam, że na tej podstawie śmiało można oczekiwać rychłego nadejścia tej cudownej pory roku.
Stało się. Jakiś czas temu słuchawki zmieniły właściciela na takiego, który będzie je szanował, otoczy opieką i będzie o nie dbał.
Do biura rzeczy znalezionych się nie wybieram. Plakatować miasta też nie zamierzam. Znaleźnego nie wypłacam bo kto przejedzie pól miasta po 2zł należnego? No może by się i ktoś znalazł stad moje zastrzeżenie.
Idzie wiosna!
Gadaj z głupim to Cię osr*.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Podpunkty nie są związane ze sobą :D
Byłem ciekawy kto to był i czemu im tak bardzo się nie podobało "nowej" i jej koleżance :P
Wiem że M! jest kobietą tylko każdy zazwyczaj przedstawiał się imieniem .
Tylko ja miałem wyryte na czole Nudziasz... Mo ładnie się przedstawiła i chłop z mazur ;D "Ty jesteś ten Nudziasz tak?" czas stanął w miejscu.... i wszyscy przeszywają mnie wzrokiem ... Takie dziwne uczucie ..wszyscy cię znają a Ty nikogo :D i co teraz myśle ...pewnie nie będą chcieli ze mną gadać u kamieniują czy coś...ale żyje czyli jest dobrze :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nudziasz a jak masz na imię , bo coś mnie ominęło, albo nie dosłyszałam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zaraz tam kamienowanie...;) To już prędzej by Cię ktoś lekuchno trącił bioderkiem...:)
Darek :D
Nikt mnie nie chciał trącać i tak wystarczająco balansowałem :D
A widzisz;) No to bardziej bali się Ciebie niz Tobie się wydawało, że Ty ich:) Swój chłop :)
Nie bali, się nie bali tylko szkoda było tej wiśniówki :D :D :D
~Nudziasz

M! również wyjawiła swoje imię ale może Ci umknęło. Ja bym mógł powiedzieć ale nie dostałem takiego upoważnienia :))

Będą chcieli rozmawiać,i kamieniować nie będą co najwyżej z łuku będą strzelać :D
No akurat z łuku strzelali jak poszedłem znaczyc teren;p i krzyczeli coś "idz sobie..." czy jakoś tak ciężko powiedzieć co dokładnie krzyczeliście bo ktoś z tłuk mi butelkę na głowię i byłem lekko zamroczony :D

Wracając do wiśniówki niby tylko Pani Crossowa chciała a tu 5 min i dostaje łyka ostatniego sam wam dawałem wiem :D za słodkie było dla mnie :P ale popili pogadali trochę pośmiali i już ktoś odpowiedzialny;p powinien wymyślić kolejny wypad na prerie:D mam nadzieję że w tym samym bądz wiekszym gronie :D
No i na co mi wolne, skoro jestem pracoholikiem. Jak mam wolne to nic tylko zaczynam chorować. Tak mnie pokręciło jakieś łopatkowe lumbago, że już sama nie mogę słuchać tych swoich "ał" "oła" "uuuu". Na szczęście nikt mi się nie chce narażać i nie wypomina, że to starość. Dla niepoznaki udaję twardą i nawet na rowerek wodny się dotelepałam. Jeszcze tylko jakaś dyskoteka a potem zawołam hurra bo wracam do pracy i ból mi przejdzie jak ręką odjął. o bosz o bosz o bosz
letni_a
jestes hardkorem heheheheh :)
Jak to Sadyl,mówi przed 50-ką się tak ma ,a po 40-ce to już na pewno.
Po ognisku prycham jak rozłoszczona kotka , a z pleców i gardła warczę
jak buldog francuski .
Ja tym razem korzystam ,że wszyscy mają wolne wiec
"udaję zachorowaną"
Mam nadzieję ,że do 6 maja moje zatoki zostaną opuszczone przez ból
głowy.
Idę pić kawę.
Życzę udanego wolnego-majówkowego dnia
Hardcor to byłby gdybym poszła na kajak :)))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
albo i nie
Ciekawa uwaga.

Przydatny ten post Trolownia.
Zacznę od tego że zapomniałem dziś zapalniczki do palnika w pracy więc pożyczyłem sobie od kolegi i nie zwróciłem uwagi na napisy znajdujące się na niej :D Po pracy zachęcając młode niewiasty na libacje alkoholowa z P. na forum zauważyłem z na zapalniczce jest napis "Rozi" . I oczywiśćie myśl skąd on(kolega) taką ma...musiał tam być a to dzikusek ;p
Po dostaniu kosza od M! i było już po 17 poszedłem kupić coś do jedzenia tam gdzie zawsze .Mówię wam masa ludzi jeden na drugim,głośno niesamowicie.Jestem już przy kasie, mam płacić i wraz z portfelem co mi wypadło ?:D Niebieska zapalniczka Rozi ....nagle cisza -.- Oczywiście każdy zaczął patrzeć co spadło...i widzą;p pomyślałem że myślał o mnie, tak jak ja o koledze :D Uśmiechnąłem się od ucha do ucha powstrzymując śmiech ^.^ A pani kasjerce/uczeń nie było do śmiechu tylko się oburzyła :D (tryry ts)
Ten sam efekt osiągasz ,mówiąc ,że mieszkasz przy Rozi .
Mam koleżankę która mieszka 2 domy dalej(od tego lokalu) i zdecydowanie twierdzi ,że mieszka przy SKM -ce na Przymorzu.
Oczywiście jak kogoś zaprasza pierwszy raz do domu ,to podaje
nazwę ulicy.
BAJKOWO ,przebrania, zabawa i rozrywka dla dzieci i dorosłych.
Pilotów 3 ,Gdańsk-Zaspa , www.jolka-fasolka.pl
W przeciwieństwie do twojej koleżanki zawsze odnoszę się do rozi ...łatwiej trafić(za rozi skręc w lewo) i wiadomo kiedy skręcić.
Jak bym skręciła w lewo ,to "ląduję " w zatoczce zajezdni autobusowej
Ale ty lepiej wiesz gdzie mieszkasz
BAJKOWO ,przebrania, zabawa i rozrywka dla dzieci i dorosłych.
Pilotów 3 ,Gdańsk-Zaspa , www.jolka-fasolka.pl
Tak zgadza się .
specjalnie dla Nudziasza... klinika się odmeldowuje ;)
I try to take one day at the time, but sometimes several days attack me at once...
do góry