Widok

Trolownia

A tu każdy sobie może napisać to co mu w głowie siedzi. Ponieważ w hParku straszy mnie bardzo to pozwoliłam sobie przenieść się tam gdzie życie krąży w żyłach.
Pierwszym zwiastunem wiosny wcale nie są jaskółki w ilości większej niż jedna. Nie są też boćki zlatujące się do kraju ani też psie znaleziska, które w niesamowity sposób pojawiają się na mojej drodze. Na szczęście jestem na tyle sprawna by je z gracja omijać. Topienie marzanny też nie daje 100% pewności.
Pierwszym objawem nadchodzącej wiosny jest gubienie przeze mnie słuchawek. To już tradycja i zapewniam, że na tej podstawie śmiało można oczekiwać rychłego nadejścia tej cudownej pory roku.
Stało się. Jakiś czas temu słuchawki zmieniły właściciela na takiego, który będzie je szanował, otoczy opieką i będzie o nie dbał.
Do biura rzeczy znalezionych się nie wybieram. Plakatować miasta też nie zamierzam. Znaleźnego nie wypłacam bo kto przejedzie pól miasta po 2zł należnego? No może by się i ktoś znalazł stad moje zastrzeżenie.
Idzie wiosna!
Gadaj z głupim to Cię osr*.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
"Gorzej byłoby jakby się nie zgodziła i odrazu polaczenie zerwane :D:D"

To jest pikuś. Dopiero gdyby się zgodziła i w tej chwili połączenie zostałoby zerwane z powodu braku środków na koncie to miałbyś czego żałować.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wtedybym poszedl zadzwonic od właściciela :D
Apropo footballu na ogniwie :D było wypaśnie ^.^ można było strzelać z paintballa 10 strzałów 1 pln :D tylko co do chealeaderek to się zdziwilem ;p 8-13 lat hahah:D Ale sama rozgrywka naprawdę super Sabercats wygrało 76:0 z Gryfis słupsk :D A ona była na meczuu :D
Love Story po polsku :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
love to może przesada :D
Nigdy nie wiadomo ;)
Idzie ktoś na rower za jakieś 2 godz? mam luzniejszy dzień ^.^
Yea dorobiłem się gwiazdki :D
No Ja właśnie wróciłem z rolek może innym razem :D, bardzo chętnie
Tańce, zabawy, hulanki i swawole... w między czasie i po pracy :)

To dobrze :D A rolki w Poniedziałęk będą to bd śmigać niczym wiatr :D
Na takie rozważania zapraszam cię kolego do odpowiedniego wątku aby nie było zamieszania w tematyce :
:))))

http://forum.trojmiasto.pl/Towarzyskie-rolkowanie-t474510,1,2.html

Chyba że założymy nowy :)

To jest Trolownia możemy robić co się nam podoba bo wszystko jest w temacie:D Wiadomości z ostatniej chwili itd :D Moj ulubiony wątek zaraz po "co was tu sprowadza" któy się nie stety nie rozwiną :D a zżerała mnie ciekawość :D
Przeszło mi przez myśl że taką odpowiedz otrzymam :D. Ale nam jako że jesteśmy na bieżąco z wątkami nie robi różnicy ale nowym osobą utrudnia się sprawę. Np. dwóm paniom które mnie dziś na rolkach zaczepiły. Otrzymały informację gdzie umieszczamy godziny i miejsca spotkań na rolki. Zajrzą na w wszystkie wątki - wątpię raczej tam gdzie jest temat rolek :)

Dobrze :D masz rację :D
Nudi!!!!!!!!!!!!!
:* :* :*
Miewam :D
Gadaj z głupim to Cię osr*.
Skoro trolownia: czemu nikt mi nie powiedział, że nie da się dojechać z Młocin do Centrum metrem?
Tacy z Was.. kurna.. przyjaciele... :(
heeh bo nie pytałeś :D może ktoś by wiedział :D
@Nudziasz
Gwiazdka dla forumowego gwiazdora :D:D:D należy się :)))
do góry