Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
SUPER,SUPER,SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wątek zamknięty Otóż, czytając Państwa opinię odnoszę wrażenie,że mówimy zupełnie o innym...
~jedrzejowa
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 30 listopada 2011

Jeśli ktoś lubi Rosję, to szczerze polecam to miejsce wątek zamknięty Aczkolwiek, jesli ktoś lubi miejsca, które spełniają stanradry moralne z...
~SflustrowanyMaciej
1

dodano: 19 listopada 2011

Żenada wątek zamknięty Stanowczo odradzam zabawę w tym klubie. Panowie "ochrona"...
~Torunianin
3

dodano: 4 listopada 2011

Świeyny klub wątek zamknięty Polecam go wszystkim co lubią się zabawić i przyjemnie spędzić czas w miłej...
~Stały bywalec
1

dodano: 2 listopada 2011

Nie polecam, totalny chłam wątek zamknięty Obsługa bezczelna, nieuprzejma, ceny jak na klub studencki bez rewelacji,...
~Galik
2

dodano: 30 października 2011

Jest super wątek zamknięty Nadal uważam że ten KLUB ma swój klimat. Czwartek rządzi !!! Sobota bardziej...
~Muzyk
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 14 lutego 2011

Moim Zdaniem wątek zamknięty Generalnie Czwartki są najlepsze Takich oldschool-i nie słyszałam nigdzie w...
~Evel
-

dodano: 15 listopada 2010

kiedyś było lepiej wątek zamknięty poza czwartkami świeci pustkami, barmani ok ale dj-e slabi i...
~z oliwy
-

dodano: 24 października 2010

Alex - opinia wątek zamknięty Byłam w klubie na 18 . byłam pod wrażeniem klubu i obsługi . co prawda DJ...
~Alex
1

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 20 listopada 2009

polecam wątek zamknięty robiłam w tym klubie swoją osiemnastkę i naprawdę bardzo polecam:) klub ma...
~Natalia
-

dodano: 19 października 2009

super wątek zamknięty super klub super atmoswera:)
~lili
-

dodano: 25 września 2009

mistrz - opinia wątek zamknięty Jednym słowem WYPAS !!!
~mistrz
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 8 lutego 2009

Milka - opinia wątek zamknięty najlepszy klub w Trójmieście. nigdzie tak dobrze sie nie bawie jak tu. fajny...
~Milka
-

dodano: 20 stycznia 2009

Stefek - opinia wątek zamknięty Uważam że TROPS ma najbardziej klimaciarski wystrój z wszystkich klubów w...
~Stefek
1

dodano: 21 października 2008

Tak trzymać :] wątek zamknięty W czwartek byłem pierwszy raz: dużo ludzi (jak na czwartek) miła obsługa (od...
~Robert
-

dodano: 3 października 2008

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
24

15

wątków

do góry