Widok
dla mnie komunikacyjnie do kitu
ja tam woziłam młodą do przedszkola ... ciasno tam na uliczkach ...
więc do mieszkania trzeba dokupić jeszcze parkingi ... a to juz sie robi ładna sumka, jak na mieszkanie w wieżowcu ... dla mnie średnio
ja preferuje małe bloki bo mniej ludzi to mniej problemów, szybsze dogadanie się we wspólnych sprawach, mniej uciążliwych sąsiadów ...
górski ma jeszcze kilka mieszkań tam koło lotni
blok 30 mieszkań, parkingu kupować nie trzeba bo tam dużo miejsca (jedzilam tam tydzień obserwować i zawsze 3-4 miejsca tak spokojnie były)
jednak kuchnia aneks kuchenny + (o zgrozo) bez okna ---> wiec odpadło
górski negocjuje ceny spokojnie - jednak do mojej nie doszedł, a mieszkanie bez okna w kuchni to nie dla mnie :) więc szukam dalej :)
ja tam woziłam młodą do przedszkola ... ciasno tam na uliczkach ...
więc do mieszkania trzeba dokupić jeszcze parkingi ... a to juz sie robi ładna sumka, jak na mieszkanie w wieżowcu ... dla mnie średnio
ja preferuje małe bloki bo mniej ludzi to mniej problemów, szybsze dogadanie się we wspólnych sprawach, mniej uciążliwych sąsiadów ...
górski ma jeszcze kilka mieszkań tam koło lotni
blok 30 mieszkań, parkingu kupować nie trzeba bo tam dużo miejsca (jedzilam tam tydzień obserwować i zawsze 3-4 miejsca tak spokojnie były)
jednak kuchnia aneks kuchenny + (o zgrozo) bez okna ---> wiec odpadło
górski negocjuje ceny spokojnie - jednak do mojej nie doszedł, a mieszkanie bez okna w kuchni to nie dla mnie :) więc szukam dalej :)
ja tam tez juz mam upatrzoną chate ale czekam i myśle
bo to nadal wiezowiec i nie jeden
wiecie co mnie przeraza ??
4 Awiatory * ok 150 miekszań = 600
obok INPRO: 5 CityPark * ok 150 mieszkań = 750
SUMA mieszkań: = 1350
pomnóżcie to razy 1,5 auta i macie zarąbiste KORKI na dojazdówkach do Jana pawła
i zeby tam zaparkowac to znów ... trzeba miejsca dokupic (dla siebie + gości)
ale mi sie lekko podoba ... ceny jeszcze w tym roku spadną wiec czekam
Awaitor w nowym budynku obecnie ma sztywne ceny, ale ponoć mają mieć oferty na targach wiosną + warto isc na dzrzwi otwarte bo tez atrakcyjne oferty - ponoć - ile w tym prawdy zobaczymy
bo to nadal wiezowiec i nie jeden
wiecie co mnie przeraza ??
4 Awiatory * ok 150 miekszań = 600
obok INPRO: 5 CityPark * ok 150 mieszkań = 750
SUMA mieszkań: = 1350
pomnóżcie to razy 1,5 auta i macie zarąbiste KORKI na dojazdówkach do Jana pawła
i zeby tam zaparkowac to znów ... trzeba miejsca dokupic (dla siebie + gości)
ale mi sie lekko podoba ... ceny jeszcze w tym roku spadną wiec czekam
Awaitor w nowym budynku obecnie ma sztywne ceny, ale ponoć mają mieć oferty na targach wiosną + warto isc na dzrzwi otwarte bo tez atrakcyjne oferty - ponoć - ile w tym prawdy zobaczymy
Dejwi, w trzech żaglach jest mieszkanie w bardzo atrakcyjnej cenie ;-) dlatego pytam. Byłam tam już kilka razy i jest bardzo ciasno wokół, ale mieszkanie piękne. Muszę się wybrać w sobotę na spacer w tamte rejony i zbadać. Myślałam że może ktoś tam mieszka. Na Drzewieckiego nie ma takich mieszkań jak potrzebuję - szukam 4 pokoi. Na Startowej w nowym bloku są ale 81 m, w tym 29 salon z kuchnią. Kuchnia bez okna więc dla mnie to też jest problem. Ale ciekawa jestem Twoich negocjacji z Górskim... bo też się wybieram w przyszłym tygodniu. A w Aviatorze byłam na dniach otwartych. Jak wyszłam z budynku to nie słyszałam własnego głosu taki był hałas od ulicy. Więc raczej odpada.
beata jeszcze jedno ... zastanów się dlaczego ludzie uciekają z 3 żagli ...
mieszkania kupili - teraz okazyjnie sprzedają więc pewnie ze stratą ... bo ... bo tam jest do kitu, poszukaj na jakiś forach opinii o osiedlu
ja bym się bała tej inwestycji ... i komunikacyjnie do kitu ... pamietaj ze dzieciaki bedą korzystac z komunikacji z 10 lat ... zanim autem zaczną same jeżdzić
tam jest za ciasno / za dużo ludzi / blok to masówka wiec nie oczekujmy ze np sciany poządnie wyciszone ... wiec bedzie słuchyc sasiadów ...
małe bloczki to jest to ... ale drogie i mało sie tego buduje na zaspie ... wszedzie tylko te wiezowace ... :(
mieszkania kupili - teraz okazyjnie sprzedają więc pewnie ze stratą ... bo ... bo tam jest do kitu, poszukaj na jakiś forach opinii o osiedlu
ja bym się bała tej inwestycji ... i komunikacyjnie do kitu ... pamietaj ze dzieciaki bedą korzystac z komunikacji z 10 lat ... zanim autem zaczną same jeżdzić
tam jest za ciasno / za dużo ludzi / blok to masówka wiec nie oczekujmy ze np sciany poządnie wyciszone ... wiec bedzie słuchyc sasiadów ...
małe bloczki to jest to ... ale drogie i mało sie tego buduje na zaspie ... wszedzie tylko te wiezowace ... :(
mamaalanka - aviator ma od strony parku, ale ja potrzebuję 4 pokoje i to już ;-) sprzedałam mieszkanie, chwilowo u teściów ;-) i szukam szukam, a w Aviatorze jest jedno, wybieram się w sobotę na dni otwarte, ale salon ma od ulicy
Nie mogę czekać aż drugi budynek będzie w sprzedaży ;-)
Więc wybieram z tego co jest już lub będzie za chwilę - górski
Nie mogę czekać aż drugi budynek będzie w sprzedaży ;-)
Więc wybieram z tego co jest już lub będzie za chwilę - górski
okna są nieszczelne bo jakby nie patrzeć jakoś powietrze do mieszkania z zamkniętymi oknami musi się "dostać" nie znam tego budynku i nie wiem jak tam jest ale standardowo są to albo nawietrzaki (takie ustrojstwa w górnej części okna z opcją zamykania (nie zawsze)) albo metoda stara jak świat a raczej od kiedy produkuje się "szczelne:" okna plastikowe wycięcie uszczelki na fragmencie okna właśnie po to żeby zapewnić wentylację. W nowych budynkach jest przeważnie wentylacja mechaniczna i jeżeli tak będziesz szczelnie zakrywać szpary którymi powietrze dostaje się do mieszkania to zaburzysz system i wtedy zaczynają się reklamacje że grzyb i wilgoć w mieszkaniu...