Widok

Trzydziestotrzylatka szuka "kolegi" ;)

Może odezwie się mężczyzna który lubi las,zwierzęta,nie lubi lansu,unika tłumów,lubi wypady autem przed siebie,rower,koty,psy.
Mam 33 lata - nie jestem typem babki w obcisłej kiecce,unikam dyskotek i Monciaka latem. Interesuję się grafiką komputerową,fotografią.Lubię czasem wypić zimne piwo na leśnej polance, albo wino w zimny wieczór. Przede wszystkim szukam przyjaciela który mam nadzieję stanie się kimś więcej ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hej. A 28 letni może być :)? Jak co to podaję maila amiei@wp.pl
Napisz coś o sobie, co lubisz robić, jak spędzasz wolny czas, czym się interesujesz to już mniej więcej wiem :). Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam,
Tłumów nie lubię, las tak, wypady na rowerze się zdarzały, gdy było z kim jechać. Wypady autem częściej - tyle że auto niektórych odtrasza ;). Ale to ostatnie jest związane z moją pasją i jest raczje nie do wyleczenia.
Co do fotografii - czasem taszczę na wyjazdy kilkudziesięcioletną lustrzankę dwuobiektywową, bo daje mi najwięcej radości, nawet jeśli efekty nie zawsze są dobre.
Jakby co - stbod@wp.pl
rajdy samochodowe?
Rajdy pojazdów zabytkowych. To coś w rodzaju jazdy na orientację połączonej z zadaniami - nie chodzi o szybkość.
Wyobraziłam sobie taki pojazd jak w Baltazarze Gąbce.
Do mojego Smok Wawelski by się nie zmieścił ;) Jest dośc mały. W kraju, z którego pochodzi, jest nazywany zemstą Stalina. Był też o nim dowcip, że otrzymał złoty medal na międzynarodowych targach - za to, że jest szybszy od traktora i cichszy od czołgu.
@Interesuję się grafiką komputerową,

Tylko interesujesz? Czy pracujesz też na zlecenia? Pytam, bo szukam, a przy okazji byłoby z kim pogadać ;D
@sam
ja Ci mogę podrzucić namiar na grafika 3D ale to facet, więc nie wiem czyś zainteresowany :)
@Mama30Plus

Tyle, że ja nie potrzebuje grafika 3D, szukam raczej web designera :)

Ale też nie na mus, bo znam kilku. Tak tylko przy okazji pytałem ;P
@sam
Ja to z pomocną dłonią a tu się okazuje że to zwykły podryw był :D
@Mama20Plus

Coś ty, żaden podryw. Jakoś nawet nie mam ochoty na podrywanie kobiet, bo jesteście mi obojętne od dłuższego czasu ;P
@sam
muszę Ci bardzo podziękować boś mnie odmłodził o całe 10 lat!! :D

niby my takie Tobie obojętne a zaczepiasz dziewczynę że niby grafika byś potrzebował :P
@Mama30plus

Pogadać... bym chciał poprostu. Przy kobiecie łatwiej się otwieram nawet jak jest mi obojętna.
@sam
Służę uchem :)
trochę mnie tu nie było, ale widzę, że @sam nadal poszukujący, nic się w tej kwestii nie zmieniło :-)
Kiedyś traktowałam ludzi dobrze, teraz z wzajemnością....
@Majka

Właściwie, to ja niczego go nie szukam.
zajmuję się tym bardziej amatorsko,raczej stocki a nie zlecenia
@titinka
hmm, prawie jakby ja;)
Też męczą mnie tłumy;)
Więc się odzywam.
pozdrówka;)
Nie lubię także tłumów,pozdrowienia.

Inne tematy z forum Poznajmy się

Czy kobieta (40+),samotna matka może jeszcze znaleźć przyjaciela,partnera? (204 odpowiedzi)

Zastanawaim się czy to jeszcze mozliwe,aby kobieta po czterdziestce,będąca samotną matką mogłaby...

Zanim zostanę zjedzona... (100 odpowiedzi)

Proszę nie zrozumieć mnie źle tylko spróbować postawić się w mojej sytuacji. Mam 35 lat, bardzo...

Znajomi (11 odpowiedzi)

Cześć, zastanawiam się dlaczego ludzie zamieszczają tutaj ogłoszenia o tym że chcą kogoś poznać....

do góry