Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Udało im się ... wątek zamknięty Naprawili mi Suzukę, pomylili się tylko raz - ale przed nimi w ten sam sposób...
~vonBraun
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 20 czerwca 2013

Dawno temu ... wątek zamknięty byłem z VW Golf IV. W autoryzowanym serwisie zdiagnozowali uszkodzenie...
~afterburner.pl
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 18 marca 2012

Sylwek Zafira - opinia wątek zamknięty Zwariował układ ABS w Zafirze B. Komputer pokazywał prawy przedni czujnik ,...
~Sylwek Zafira
-

dodano: 28 lutego 2012

Solidnie, profesjonalnie, drogo wątek zamknięty Potwierdzam opinie innych użytkowników, serwis p. Tuchołki należy traktować...
~Adam
-

dodano: 19 grudnia 2011

Drogo ale SOLIDNIE wątek zamknięty Cenią się jak cholera, ale za to solidni. Miałem dosyć trudny do...
~z.
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 14 kwietnia 2011

POLECAM wątek zamknięty Szybka i profesjonalna obsługa. W ciągu 15 minut zdiagnozowano usterkę w moim...
~Rekin
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 14 lipca 2010

SUPER Serwis wątek zamknięty Pojechałem ze swoim mercedesem na lewecie do serwisu MERCEDESA na lawecie...
~Krzysztof
1

dodano: 7 lutego 2008

NAPRAWDE WARTO "NISZCZĘSNA ZAFIRKA" wątek zamknięty WSZYSCY "MECHANICY"CHCIELI WYMIENIC CAŁY SILNIK A W TYM ZAKŁADZIE ZACZYNAJĄ...
~RAFAŁ
-

dodano: 5 stycznia 2010

DROGO wątek zamknięty Za komputer do bmw chcieli 800 zł. za samo diagnostykę 120. i niby inny nie...
~Michal
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 29 stycznia 2009

BIJĄ NA ŁEB WSZYSTKIE SERWISY I WARSZTATY W 3-MIEŚCIE (I CHYBA NIE TYLKO...) wątek zamknięty Samochód przestał w innym warsztacie 2 tygodnie. " Fachcowcy"-tylko z nazwy i...
~galeon
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 27 stycznia 2009

TO SA NAPRAWDE FACHOWCY wątek zamknięty POLECm wszystkim ten zaklad jezdzilem po wszystich warsztatach z fiatem punto...
~seba7711
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 4 marca 2008

..::] PRAWDZIWI PROFESJONALIŚC [::.. wątek zamknięty Od pół roku bujam sie z moim BMW po servisach wszedzie rozkładają rece,...
~Karol BMW
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 13 lutego 2008

Ogolnie przecietny serwis wątek zamknięty Obsluga sprawia wrazenie jakby byla pepkiem swiata.Zamontowany chip zwiekszyl...
~Jacek1967
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 2 grudnia 2007

słaby fachowiec wątek zamknięty mój samochód stał w tym warsztacie 7 dni. Opryskliwe traktowanie klienta i...
~Tomek
-

dodano: 21 czerwca 2007

REWELACYJNA DIAGNOSTYKA wątek zamknięty Może nie są najtańsi, ALE prawidłowa diagnoza usterki była postawiona w...
~Viszna
-

dodano: 1 marca 2007

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
16

15

wątków

do góry