Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Wyjatkowe miejsce :) wątek zamknięty Bardzo polecam masaz stóp,który polączony jest z masażem głowy,pleców i...
~Ania
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 9 maja 2012

nie miła obsługa i dziwny nasaz wątek zamknięty Nie było miło kiedy musiałem czekać az ktoś sie zajmie mną. Masaz byl jak nie...
~Ryszard
-

dodano: 17 kwietnia 2012

Masaż TUI-NA wątek zamknięty Miałam morzliwość skorzystania z serii masaży TUI-NA . Wspaniała sprawa. W...
~Barbara
-

dodano: 5 marca 2012

Bardzo klimatycznie wątek zamknięty Bylem pierwszy raz na masażu chińskim (klasycznym) i pierwsze wrażenie w...
~Łukasz
-

dodano: 9 lutego 2012

Bardzo polecam wątek zamknięty Miałem przyjemność mieć wykonany kilka krotnie masaż stóp i całego ciała...
~Adrian
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 23 listopada 2011

rewelacja! wątek zamknięty Bardzo ciepłe i klimatyczne miejsce, przesympatyczna obsługa. Masaż wykonany...
~blondie
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 17 czerwca 2011

Tuina lepsza od pogotowia! wątek zamknięty Wczoraj zlapal mnie paralizujacy bol prawej czesci plecow, w efekcie czego...
~Gosia
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 22 grudnia 2010

Polecam zajęcia jogi wątek zamknięty Polecam zajęcia jogi. Prowadzone ze starannością i humorem w kameralnej...
~Aga
-

dodano: 9 listopada 2010

klimatyczne miejsce wątek zamknięty zrelaksowałam się i na chwile zapomniałam o wszystkim - i chyba właśnie o to...
~Kasia
-

dodano: 15 października 2010

masaż wątek zamknięty Zdecydowanie polecam,100% profesjonalizmu.Najlepszy masaż jak i salon w...
~Piotr
-

dodano: 1 czerwca 2010

Zdecydowanie warto:) wątek zamknięty Na pewno tam wrócę...fantastyczny masaż i wspaniała obsługa. Pierwsza...
~Karolina
-

dodano: 16 maja 2010

niezwykłe miejsce wątek zamknięty Profesjonalny masaż wykonywany przez chińskich masażystów, piękne wnętrz,...
~ania
-

dodano: 6 maja 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
12

12

wątków

do góry