Widok

Twaróg sernikowy z mascarpone President

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Wątek może dziwny, ale...
Niedawno w Biedronce dostępny był Twaróg sernikowy z mascarpone President. (takie granatowe wiaderko). Na opakowaniu był przepis na boski serniczek. Niestety mąż wyrzucił mi wiaderko zanim spisałam przepis, odwiedziłam dzisiaj kilka sklepów i twarogu brak :-( Panie twierdzą zgodnie, że był to produkt sezonowy. Szukałam w internecie, na stronie President i niestety nic :-( Czy któraś z Was ma może to wiaderko i mogłaby udostępnić przepis? Będę wdzięczna
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

O ten serek Ci chodzi?

image

Dzięki, ale to nie ten. Chodzi mi o ten: http://www.biedronka.pl/pl/product,id,115892,name,twarog-sernikowy-z-mascarpone-president-1-kg
6 biedronek sprawdzonych :(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jeśli jeszcze szukasz to będzie znowu dostępny od dzisiaj w Biedronce.

Wczoraj kupiłam ten twaróg w biedronce

Dzięki dziewczyny - wysłałam maila do President i przesłali mi przepis :-) Twaróg zrobiłam sama mieszając zwykły twaróg z mascarpone, ale zapewne zakupię do sernika na Wielkanoc - bardzo mi smakował.

A moge prosic o podzielenie sie przepisem?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nadrobilaś mi smaka, wrzucisz proszę przepis?
Właśnie zrobiłam ten sernik i mam pytanie Czy spod powinien być chrupiący czy miękki ? Mi wyszedł mięciutki ale w smaku jest pyszny
Ten sernik jest w Auchan
Jest w Auchanie, właśnie kupiłam !

Ciekawe jak Ci się udał. Ja mam zamiar upiec jutro ale nie mam większego garnka aby zastosować tą gorącą kąpiel -nie mogę znaleźć podpowiedzi czy mogę upiec tradycyjnie czyli bez kąpieli........

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

firanki przez internet??? (18 odpowiedzi)

kupiłybyście? np z allegro..bo ja się zastanawiam właśnie... a może jakiegoś sprzedawcę polecicie?

nnt. Kredyt gotówkowy - proszę o radę (23 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was brał może w ostatnim czasie kredyt gotówkowy (ok 30tys.) i mógłby się podzielić...

Jak radziłyście sobie z bólem głowy w ciąży? (13 odpowiedzi)

Dziewczyny jestem w 18 tygodniu ciąży i od paru dni boli mnie głowa. Lekarka powiedziała, ze mogę...

do góry