Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
najgorsza firma kurierska UPS wątek zamknięty Dokładnie tak, a jeśli dodatkowo mieszkasz w mieście gdzie mają bazę to...
~BlackHawk
16

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 19 stycznia 2012

NAJGORSZA FIRMA KURIERSKA wątek zamknięty Przez kilka lat pracy w handlu, gdzie towar dowozili nam kurierzy z różnych...
~niedoszła_właścicielka_roślinek
4

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 17 czerwca 2009

UPS niezły b....... siostry tam macie!!! wątek zamknięty na pytanie do pani specjalistki z UPC o godziny obsługi klienta otrzymałem...
~MrMokos
1

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 5 marca 2009

UPS POLSKA!!! NAJGORSZA FIRMA PRZEWOZOWA NA RYNKU! wątek zamknięty OPISZĘ TO KRÓTKO... OTÓŻ WYSŁAŁAM PRZESYŁKĘ, KTÓRA CAŁKOWICIE USZKODZILI Z...
~ZANA
1

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 30 maja 2011

Zastanawiacie sie nad wysyłka? nigdy UPS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wątek zamknięty Kurier jeszcze zanim wyjechał z placówki ok. godziny 10, stwierdził ze nie...
~pp
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 23 grudnia 2010

D N O !!!!!!!!!! wątek zamknięty Oczekiwałem na przesyłkę trzy doby!!! Przy trzeciej (zamówienie w niedz. ok....
~Miszka_zz
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 29 lipca 2009

Szybko, lecz z małym ale wątek zamknięty Przesyłka za pobraniem nadana została 18.06.2009 w godzinach wieczornych (ok...
~leszekf
-

dodano: 22 czerwca 2009

ups jest the best - opinia wątek zamknięty no cóż właśnie czekam na następną przesyłkę z ups już chyba trzecia,a...
~ups jest the best
-

dodano: 16 czerwca 2009

Fatalnie! wątek zamknięty Po to mają mój telefon, żeby uprzedzić kiedy dostarczą przesyłkę. Kurier nie...
~Zbulwersowany
-

dodano: 6 maja 2009

Koszmar wątek zamknięty Czytajac wczesniejsze wypowiedzi dostalem depresji:( bo wlasnie czekam na...
~Artur
-

dodano: 2 maja 2009

Kompletna dezorganizacja wątek zamknięty Moja przesylka zostala nadana w poniedzialek z Mazur. We wtorek rano byla w...
~Piotrek
-

dodano: 9 kwietnia 2009

PARANOJA wątek zamknięty Dnia 07/04/2009 przesylka nadana z Warszawy (godz.13:52), dnia 08/04/2009 w...
~użytkownik
-

dodano: 9 kwietnia 2009

Brak kompetentnej obsługo wątek zamknięty Kurier przybywa w środku dnia oczekując że ktoś odbierze przesyłkę Godzina...
~Dariusz Białecki
-

dodano: 30 marca 2009

BEZNADZIEJNA PORAŻKA wątek zamknięty Przesyłka została nadana 12-03-2009 miałem ją otrzymać następnego dnia...
~odbiorca
-

dodano: 16 marca 2009

UPS niezły b....... siostry tam macie!!! wątek zamknięty cd..po zapytaniu i sprawdzeniu monitoringu: RADOM, PL 03.03.2009 19:49...
~MrMokos
-

UPS niezły b....... siostry tam macie!!! wątek zamknięty Napewno będę odradzał wszystkim z korzystania z tego kuriera. Wszystko było...
~MrMokos
-

totalna porażka wątek zamknięty Okazuje się, że jak już UPS ma przesyłkę w swoich rękach, to odzyskanie jej...
~joorgen
-

dodano: 3 marca 2009

BEZAPELACYJNIE NAJGORSZA FIRMA KURIERSKA !!!!! wątek zamknięty Nigdy w życiu nie skorzystam ze sklepów, które współpracują z tą "firmą"!...
~Joanna
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 16 stycznia 2009

Gorzej się nie da wątek zamknięty zdecydowanie odradzam. przesyłkę nadał sklep w warszawie. z informacji na...
~Michał
-

dodano: 6 stycznia 2009

co to za firma?! wątek zamknięty Szajs jakich mało.19.12 buł kurier i zostawił awizo bo nie zastał mnie o11.30...
~LOLO40
-

dodano: 22 grudnia 2008

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
46

24

wątków

do góry