Widok

UWAGA oszust matrymonialny i finansowy

uwaga na terenei trójmiasta i okolic porusza się oszust jego inicjaly to P.O. zamieszkały w gdańsku.
wzrost około 170-175cm, normalnej budowy ciała, brunet, czasami nosi zarost, zazwyczaj ubiera
sie w elgenackie spodnie od garnituru l koszulę lub dzinsy i jakąś elegenacką polówke

Ten Pan nie wypłaca wynagrodzenia za prace i inne naleznosci... ma wiele długów na swoim koncie i prowadzone w toku czynnosci prawne.
na serwiscie trojmiasto.pl wystawiał ogłoszenia :

dotyczące pracy na jarmarku domikańskim za prace nie wypłacił wynagrodzenia swoim pracownikom pomimo podpisanych umów
Wystawiał również ogłoszenie dotyczące AMBER TAXI - oklejanie reklamy na smochodach za co pobrał kaucje po 122zł za samochód i zniknął.
Wystwaiwł również ogłoszenie pracy na stanowisku asystentki, modelek i hostess
Wystwaił rózniwerz w servisie towarzystkim ogłoszenia że jest bogatym biznesem z gdanska, obrotnym , zaradnym i posiad dobrze prosperującą dorgerie internetową
W swoim ogłoszeniu pisał że ma na imie łuaksz i ma 22 lata, jest romatykiem i zazdrosnikiem zaznaczał równierz że dla niego seks nie jest najwazniejszy i liczy sie uczucie i bliskość z drugą osobą.

uwaga to nowe ogłoszenie podejrzewam że równierz wystawione przez tego oszusta podaje link
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/dziewczyne-do-marketingu-ogl2917746.html

jego ostatnie biuro miescilo sie przy ul. do studzienki a wiec bardzo mozliwe ze to on je wystawił

Jesli oszukał Cie ten Pan nie zostaw tak tego!

Podaje linka do forum gdzie mozna dowiedzieć sie o nim wiecej i o jego działalności. Opiasana tam jest technika jego działania i wiele cennych informacji
http://ambertaxi.phorum.pl/viewtopic.php?f=1&t=2&p=945#p945

zapraszm równierz do aktywnego wypowiadania sie na jego temat jesli mieliscie z nim kontakt

wszystkie osoby oszukane przez tego pana proszone o kontakt z policjantką
Podaje kontakt do policjantki, która przesłuchiwała na białej mnie w sprawie P.O.

Arleta Matysiak
tel: 58 521-15-34

Pani Arleta prosiła, żeby wszyscy oszukani (nie ważne na jaką kwote) zgłaszali się do niej.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Opinia została zablokowana przez moderatora
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jaki on tam brunet. :) I strasznie młody, kto mu się daje nabrać, że ma cokolwiek wspólnego z poważnym biznesem? :)
chociażby młode dziewczyny pracujące na jarmarku dominikańskim albo chcące posiadać "profesjonalną" sesję fotograficzną....

Niby każdy czuje się za sprytnego ale niedawno przeglądałem tutaj na forum wątek innego oszusta o niby bezpłatnej i profesjonalnej sesji zdjęciowej - zdziwiłabyś się ile dziewczyn odpisywało.
Wiem, wiem. Żartuję, bo mnie te jego zdjęcia rozbroiły w zestawieniu z opisem.

Mam nadzieję, że nikt więcej się nie nabierze.
o ile to prawda, a nie oszczerstwa np. zranionej kobiety - osobiście nie znam kolesia, pierwszy raz go widzę, ale... niestety słyszałam o historiach, gdy ktoś kogoś (najczęściej po zawodzie miłosnym) oczerniał w necie

forumka przedstawiła się z imienia i nazwiska, podała nr telefonu - to ją uwierzytelnia
jednak internet jest internetem
jeśli ma dowody na tego pana - to adresatem powinna być policja, a nie forum internetowe - takie jest moje zdanie

(możecie mnie teraz zjeść:P)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Hmmm, jak szukają innych oszukanych osób w celu złożenia zeznań to myślę ze forum jest bardzo dobre, w koncu gdzie takich osób szukać?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie można jednak łamać prawa i podawać danych osobowych czy wklejać zdjęć.
http://www.google.pl/#hl=pl&source=hp&q=paweł+orłowski+oszust&aq=5&aqi=g10&aql=&oq=PAWEŁ+ORŁOWSKI&gs_rfai=&fp=a5c9abcc204413c2

wystarczy spojrzeć w google :)

jego dane osobowe są ogólnie dostępne
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kontekst w którym pojawiają się dane ma znaczenie.
Ostrowski?
http://www.google.pl/#hl=pl&q=PAWEŁ+ORŁOWSKI+OSZUST&aq=f&aqi=g1&aql=&oq=&gs_rfai=&fp=a5c9abcc204413c2

Może teraz doby link podam, a jak nie to w tym poniższym też jest na ten temat:

http://www.modeling.pl/?sub=dyskusje&fil=watek&watek=35863&dzial=2&odW=20
ten ch.... miał ala agencje fotomodelek,bylo portfolio,mialy byc kontrakty,pobral kase na wyjazd od mojej siostry i jej kolezanek,i... zniknal.W sopocie gdzie mieszkał własna rodzina go sciga.W Kameleonie smiertelny wypadek podczas imprezy,ktora nadzorował-jest winny.To wszystko sprzed kilku lat-szukam go,kto ma namiary dawac!
Do - ,, ona 111 "

Witam
Nadal go szukasz ? dziś jest 5 lipiec 2011.
Mam na niego konkretne namiary, a nawet mogę zorganizować spotkanie.
Daj namiar na siebie pod tą odpowiedzią
Pozdrawiam krzys 21

Inne tematy z forum Kobieta

Rozwod dobry adwokat (406 odpowiedzi)

Witam czy ktos moze polecic dobrego adwokata z Gdyni badz Sopotu? Mam zamiar zlozyc pozew wiem ze...

do góry