Widok

Ubranko do chrztu stacjonarnie

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Gdzie w Gdańsku kupię Ubranko do chrztu? Zamówiłam jedno z allegro i jestem rozczarowana, chciałbym obejrzeć je na żywo.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Sprawdź w Smyku

Jest taka strona w necie zaczarowane sny. Mają tam przepiękne ciuchy na chrzest. A sklep stacjonarny mieści sie w Gdyni Chyloni. Mój starszy syn miał stamtąd komplet na chrzest, ładna sprawa. Ale z neta ciężko dobrać rozmiarówkę. Warto obejrzeć na żywo i wtedy wybrać jaki rozmiar.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Możesz też poszukać po ogłoszeniach, kto co oddaje lub sprzedaje. Może akurat trafisz...
W tym sklepie z rzeczami dla dzieci na Jaskowej Dolinie. Nie pamiętam jak się nazywa
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zdaje się, że Akpol Baby.
Faktycznie, zawsze coś tam było z tej tematyki.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dziękuję wam za odpowiedzi :) chętnie bym kupiła używany, ale syn jest długi i ciężko znaleźć ubranko w rozmiarze 80 i takie, które sprawdzi się na początku listopada. Szkoda że ten sklep w Gdyni jest otwarty tyko w tygodniu i do 15, niestety nie mam szans tam pojechać. Zobaczymy w akpolu.

Przypomniało mi sie coś jeszcze. Jest też taki sklep o nazwie szatka , jest też opcja stacjonarna w Gdańsku. Ponoć mają duży wybór, ale sama nie miałam okazji być w tym sklepie. Tylko słyszałam.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jak radziłyście sobie z bólem głowy w ciąży? (13 odpowiedzi)

Dziewczyny jestem w 18 tygodniu ciąży i od paru dni boli mnie głowa. Lekarka powiedziała, ze mogę...

Co jedzą wasze 1,5 roczne dzieci? (37 odpowiedzi)

Ciekawi mnie co jedzą wasze 1,5 roczne dzieci, mój synuś je tylko to co mu smakuje i co zna,...

poszukiwany dobry ortopeda (22 odpowiedzi)

Moja mame czeka operacja, dostała juz skierowanie i po swietach ma isc sie zapisac w kolejkę......

do góry