Widok

Udany wieczór panieński :)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
macie jakieś pomysły na zaskakujący wieczór panieński? Moja szwagierka ma ślub w przyszłym roku i chciałabym wymyślić coś wyjątkowego. Nie przewidujemy striptizerów (nie lubi) ale inne atrakcje mile widziane :)

Co podczas Waszego Wieczoru Panieńskiego sprawiło, że był wyjątkowy?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Panna młoda jest szalona, więc kluby na pewno tak, ale postaram się wymyślić coś z pazurem. Bibobus i limuzyna odpadają. Raczej autobus-ogórek by się jej bardziej spodobał ;)
To może jak nie chce stirptizera to może zamówcie jakąś wróżkę? Pomysłów jest zawsze kilka, musisz się jednak zdecydować jak ten wieczór ma wyglądać? Czy ma być spokojny, kameralny w domu - wtedy możecie sobie urządzić salon piękności, porobić maseczki gotowe lub same domowej roboty (przepisy znajdziesz w różnych kolorowych gazetkach), zamówić kosmetyczkę, masażytę itp, czy wolicie poszaleć w klubach wtedy polecam Bibobus.
Sztokholm, Sztokholm , Sztokholm Grona Lund:)!!!
dzięki dziewczyny! Temat przewodni to faktycznie dobry pomysł. Tylko coś innego niż diabełki wymyślę ;) Te piratki - super! :)
Panieński podzielić na 3 części: w domu, w Czarnej Perle w Gda z bardem, w pobliskich imprezowniach.

+ Motyw przewodni. U mnie były to "Piratki". I jest super!
Polecam PitStop w Gdyni. Organizowałam tam Panieński przyjaciółce, pełne zaskoczenie. Niesamowita zabawa na gokartach, poza tym wiele innych atrakcji. Obsługa - pełen profesjonalizm. :-) .
do góry