Widok

Układy małżeńskie

Żona od zajścia w ciążę to było 3 lata temu, przestała normalnie ze mną współżyć. Okres ciąży rozumiem, bo była zagrożona, naprawdę to z tego powodu nie stanowiło problemu, pociąży również, pół roku rok. Synek ma teraz natomiast 1,9 miesięcy. Po roku od ciąży powiedziałem sobie dość, już mnie nie pociąga seksualnie. Od roku przestałem z żoną sypiać, nie współżyjemy. Przestałem ją dotykać, pzrytulać. Teraz jesteśmy razem, dla dziecka. Już nie proszę Jej o wsółżycie. Oboje kochamy i opiekujemy się synkiem. Jej wybór.

Takie życie
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 14
rada DOSWIADCZONEGO FACETA PROSZENIE ZONECZKIE O SEXSM TO ZBRODNIA ....DZIS SA MOZLOWOSCI za 50 zl masz dziewczyne po co wiec prosić
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Tylko nie każdy ma ochotę sypiać z prostytutką. Trzeba być desperatem albo mieć strzaskany beret, aby nie poznać dziewczyny, która zechce się z Tobą kochać. Zostają jeszcze psychopaci i zboczeńcy. Ale frajda: właścicielka vaginy wytartej jak szmata. Straciłabym szacunek do siebie, gdybym skorzystała z usług męskiej prostytutki. Cholera, nie dość, że zerżnięty przez nie wiem kogo, ryzyko zarażenia się AIDS, to jeszcze trzeba zapłacić.lol Stuprocentowy facet nie musi chodzić do burdelu. Potrafi utrzymać kobietę przy sobie i być dla niej tak atrakcyjny, że będzie chciała być z nim często w sytuacjach intymnych. Dzień rodzi noc. Wielu facetów narzeka, że "żona nie chce", a nie widzą, że sami są sobie winni. Z braku laku dobry kit, z braku atrakcyjnej kobiety dobra i dziwka. Masakra.
Niech wszyscy, którzy źle mi życzą, pocałują mnie w d*pę.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
"Jak walczyć z problemami i starać się dojść do consensusu. "

Do walki z problemami potrzeba charakteru. A żeby zrozumieć tak trudne zdanie trzeba wiedzieć co to jest consensus.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Strasznie zawiłych słów używasz Cross może to jest porozumienie
To nie ja. To cytat z Wezenka.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
Ach nie doczytałam ale bez znaczenia consensus owszem .
to przykre, ale dosyć częste... ja mam podobny problem ale z drugiej strony (kobiecej) kocham męża, ale nie mam zamiaru się go upraszać o seks, bo to żałosne - wolę przeżyć czuły romans i odżyć - wspólny majątek, dzieci i strach przed ciężarem zmian sprawia że nie mam ochoty się rozwodzić... milej spędza się czas zostawiając męża kolejny wieczór przed telewizorem z piwem a ja idę na kurs tańca z kochankiem - czy się domyśla? pewnie tak, seksu nie uprawialiśmy od 4 lat
do góry