Widok

Ul. Na Dambnik i jej tragiczny stan!!

Obecny stan tej drogi jest tragiczny, takich dziur to chyba jeszcze nigdy nie bylo!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
dziury i pełno błota jest dopiero na ulicy wołoszyna. bo bez karnie jeżdza samochody ciężarowe z gruzem do jednej osoby która mieszka na tej ulicy i zapychają mu działki.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tymi ciężarowymi powinni zainteresować się ekolodzy. tam są naturalne tereny godów ptactwa, a właściciel to niszczy. A tak naprawdę to większość z tych co teraz psioczą czy byliście na wyborach samorządowych?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
a toba psychitra
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
podpisz się głupi a nie dziki
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
ulica głowna tez pozostawia wiele do życzenia,przez te roboty drogowe maja te ulice tak rozkopane,te przejazdy..TRAGEDIA. Albo droga z Bojana do Chwaszczyna tak samo..
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Wiem dziki że to jest twoja ziemia skoro nie dyskutujesz a obrażasz. Sz
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Chcesz sprawdzić szczelność swoich butów, albo możliwości samochodu? Zapraszamy na ulicę Na Dambnik. Oto co czekało dzisiaj na kierowców, ok. 12 godziny, po wcześniejszym trzykrotnym "równaniu" pługiem:

http://youtu.be/OEzMNMpDpWs

Taki stan drogi utrzymuje się od ponad 3 tygodni, czyli odkąd mamy opady śniegu. Wcześniej, droga także była w opłakanym stanie, była możliwość równania bo temperatura była dodatnia, ale nic takiego się nie zdarzyło.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wszystko się zgadza. Jak się dzwoni do facia, celowo używam tego określenia bo nie zasługuje na inne, który ma równać Na Dambnik to twierdzi że trzeba poczekać na mróz bo jest odwilż i odwrotnie. Coś jest z nim nie coman. W ogóle to pług który przejeżdża ulica ma nieznacznie opuszczony pług w obawie przed nadmiernym zużyciem paliwa.Tak być nie może.
Ale lipa, szkoda że filmik nic nie da, (w urzędzie gminy będzie śmich i nic więcej) musicie jechać do gminy w parę osób i zrobić wójtowi przedstawienie TV tez by się przydała, pogrozić też radnym.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
sypnęli chyba dzisiaj jakimś czerwonym tłuczniem, ale niewiele to dało. W równie zlym stanie są też drogi dojazdowe do Na Dambnik. Za Sportisem jest taka boczna uliczka Bursztynowa chyba, w lewo pod górę - ja nie wiem jak ludzie tam mieszkają, szambo i śmieciarka na pewno nie dadzą rady podjechać. Koszmarrne muldy, spychacz ich ominął lub też nie dał rady podjechać.
wczoraj przy SPORTISIE kurier zawieszenie uszkodził. Biedaczysko w kałuży i błocie leżał pod autem.
A pomyślał ktoś jak dojedzie karetka jak będzie taka potrzeba?
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0
Chyba musi dojść do tragedii, wymienionej powyżej żeby komuś w Gminie uruchomiła się wyobraźnia. A gdzie zwykłe ludzkie odruchy panie i panowie urzędnicy? Wtedy mam nadzieję sumienie was zagryzie pod warunkiem że je macie.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
wlasnie przejazdzalam i widzialam ze cos tu rownali,jest troche lepiej ale ciekawi mnie jak dalej do sportisu wyglada..
Jechał ktoś dzisiaj N Dambnik, Lesoki i Rewerenda do słupa RTV? Da sie przejechać, bo wczoraj było koszmarnie? Zwłaszcza ostatni odcinek skrótu był dziurawy.
Ciężko w to uwierzyć ale rewerendy trzy razy gorzej niz na dambnik
ok, dzieki za info - wiec jednak przez Karczemki ;(
A może kontynuujmy w tym wątku http://forum.trojmiasto.pl/Drogi-gruntowe-katastrofa-t297029,4,16.html
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
kolego dobrze myślisz ,ale po dobroci nic w tej gminie nie załatwisz.Tylko jak wcześniej pisałem dowody i prokurator.Oni w tym urzędzie mają gdzieś jakość naszych dróg.Załatwiałem coś w tej gminie co oczywiście trwało i przypadkiem słyszałem jak w sąsiednim pokoju gość opowiadał jak był na jakimś kursie z gminy .Przez pół godziny tępak pieprzył jakieś głupoty a nie zajmował się pracą.Chodzą tylko kawka ,herbatka ,ciasteczko,imieninki itd. Aż tu nagle ktoś dzwoni z Bojana ,że droga nie taka jak trzeba.To co taki myśli jak mu się imprezkę przerywa.A wójt to najpierw jedzie po towar do swojego skliepu a jak mu czasu zostanie to wpadnie coś podpisać sam nie wie co, bo nie ma czasu na czytanie.A co dopiero zajmować się jakimś Bojanem z końca gminy .Takie są realia!
do góry