Widok
Upadłe anioły
Opinie do spektaklu: Upadłe anioły.
Teatr Och w Warszawie
Upadłe anioły
Historia dwóch kobiet, Julii i Jane, które niegdyś zakochały się w czasie wakacji w jednym i tym samym mężczyźnie. Dawne emocje i uczucia odżywają w nich, kiedy po wielu latach dowiadują się, że ich ukochany pojawił się w Londynie. Mimo wielu wahań, obie postanawiają spotkać się z nim, ale wspomnienia sprawiają, że dochodzi między nimi do konfliktu i scen ...
Przejdź do spektaklu.
Teatr Och w Warszawie
Upadłe anioły
Historia dwóch kobiet, Julii i Jane, które niegdyś zakochały się w czasie wakacji w jednym i tym samym mężczyźnie. Dawne emocje i uczucia odżywają w nich, kiedy po wielu latach dowiadują się, że ich ukochany pojawił się w Londynie. Mimo wielu wahań, obie postanawiają spotkać się z nim, ale wspomnienia sprawiają, że dochodzi między nimi do konfliktu i scen ...
Przejdź do spektaklu.
Bardzo słabo,....
Bardzo lubię Panią Ostaszewską, również Panią Cielecką, rozumiem też, że trzeba zarabiać pieniążki.
Ale ten wczorajszy występ do udanych nie zaliczą mimo, iż bardzo się starały.
Słaba sztuka, a tu trzeba ją zagrać 2x w ciągu wieczoru.
Szanujcie siebie i widzów.
Nie wytrzymałem i wyszliśmy z żoną, a nie byliśmy wyjątkiem.
Ale ten wczorajszy występ do udanych nie zaliczą mimo, iż bardzo się starały.
Słaba sztuka, a tu trzeba ją zagrać 2x w ciągu wieczoru.
Szanujcie siebie i widzów.
Nie wytrzymałem i wyszliśmy z żoną, a nie byliśmy wyjątkiem.
Najbardziej podobała mi sie sukienka - podomka oraz płaszcz! :) Koniecznie muszę sobie takie uszyć :)
No cóż... pierwsza część dość drętwa.... W drugiej spektakl się rozkręcił, głównie za sprawą p. Ostaszewskiej (kojarzę, że chyba kilka lat temu w jakimś serialu ktoś odkrył jej talent komediowy). Dla mnie ciągle bardziej aktorka dramatyczna, choć nie powiem, pośmiałam się, naprawdę dobrze sobie radziła! :D p. Cielecka natomiast, mimo całej mojej sympatii dla Niej, nie porwała mnie do śmiechu. Bardzo ją lubię w rolach dramatycznych/psychologicznych (jeśli tak można to nazwać) np. w serialu (świetnym!) Bez tajemnic.
Generalnie spektaklu nie mogę zaliczyć do udanych... Na pierwszej części wręcz ziewaliśmy. Poza tym od takich nazwisk wymaga się dużo więcej, a to nie zagrało nawet na średnim poziomie. Chociaż faktycznie miało się wrażenie, że aktorzy dwoją się i troją...
Generalnie spektaklu nie mogę zaliczyć do udanych... Na pierwszej części wręcz ziewaliśmy. Poza tym od takich nazwisk wymaga się dużo więcej, a to nie zagrało nawet na średnim poziomie. Chociaż faktycznie miało się wrażenie, że aktorzy dwoją się i troją...