Widok

Upominek dla Pani Przedszkolanki na zakończenie przedszkola

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Córka chodzi ostatni rok do przedszkola. Większość dzieci odchodzi do szkoły. Pani prowadziła grupę od co najmniej 3 lat. Myślę, że byłoby miło kupić jakiś drobiazg dla Pań. Myślałam aby zostawić w szafeczkach dzieci karteczki do rodziców i zorganizować jakąś zbiórkę.
Tylko co można kupić z takiej okazji. Kwiaty szybko zwiędną, może ktoś coś podpowie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Może coś w rodzaju tablo z podpisanymi zdjęciami maluszków i podziękowaniami- potrzeba trochę chęci, by coś takiego zaprojektować. A do tego coś słodkiego lub kosz podarunkowy.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam ciastka na zamówienie mega prezent https://www.facebook.com/lukremmalowane/info,
na pewno lepsze od kwiatów
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
moje dzieciaki tez chodza ostatni rok i my kupujemy paniom bon do sklepu z bizuteria i kwiatki
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4
A ja polecam super kosz prezentowy z herbat, przetowrów ekologicznych z jakimś fajnym kubkiem, ewentualnie aniołkiem z piękną kartką i podpisami. Polecam sklep Pudelko z pomyslem. https://www.facebook.com/pages/Pude%C5%82ko/229431383750636
My takie coś przygotowalimy dla Pani nauczycielki była zachwycona że nie kolejne kwiaty tylko coś praktycznego
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Też bym kupiła bon na zakupy w jakimś sklepie jubilerskim.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5
Drogie Mamy, w przedszkolu są nauczycielki, a nie przedszkolanki :), a odnośnie prezentu to rodzice w mojej grupie zrobili takie albumy dla dzieci i nauczycielek, w których zebrane są zdjęcia z tygodnia przedszkolnego życia :)- fajna pamiątka...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 7
Dla dziecka taki album to rzeczywiście może być pamiątka, ale czy dla pani to bym polemizowała ;) Po kilku latach pracy takie laurki uzyskują status zbędnych śmieci. Dużo większą przyjemność sprawiają mi właśnie bony do sklepu z biżuterią albo kosmetyczki. Z pensji nauczycielskiej nie bardzo stać mnie na takie wydatki...
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 13
My kupilismy bransoletki z Lilou z grawerem :)
Slicznę sa

popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3
a po ile się składaliście bo u nas są dwie nauczycielki na grupę w przedszkolnej zerówce .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
u nas tez dwie
my skladalismy sie po 40 zl ale to jeszcze kwiaty i inne .
Za 2 bransoletki zaplacilam 360 zł

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
JA bym też poszła w biżuterię. Ale nie bon tylko coś bym kupiła. Wiem, że nie zawsze wiadomo jaką konkretnie wybrać ale bon to nie to samo... Bransoletka świetny pomysł;)
image
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
tez tak uważam , zreszta my mamy wygrawerowane lata w których nasz maluchy uczęszczaly do p-la a do tego zawieszke w kształcie misia-tak nazywała sie grupa naszych pociech .

Pmagdalena,
a te bransoletki kupowałaś na ul. Ogarnej czy przez internet?
bzdura. moja mama jest nauczycielka. dostawała nietrafione obrazy, biżuterię, czekoladki a najbardziej podobał jej się album ze zdjęciami z uczniami. Była bardzo szczęśliwa i do tej pory wspomina tą klasę jako swoje dzieci
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

My naszym 2 paniom kupiliśmy bon do Yes o wartości 300 zł. do tego wielki bukiet kwiatów.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

U nas dla Pań vouchery w kwocie około 500-600zl najprawdopodobniej do empiku i tradycyjnie kwiaty. Dodatkowo krótki występ dzieci z wierszykami na pożegnanie oraz mamy w planach nagrać filmik z podziękowaniami z dziećmi w roli głównej.
Ciekawą opcja będzie też podarowanie ładnej ceramiki:
https://andyceramika.pl/dzbanki

I tutaj polecam zerknać sobie na dzbanki ceramiczne z ceramiki z Bolesławca:
image

my na ostatnie zakonczenie zrzucalismy sie dla Pan na bony do Zary :) W sumie fajna sprawa bo dzieki temu moga sobie wybrac co chca.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

pomysł na biznes-może doradzicie:) (44 odpowiedzi)

Dziewczyny wyobraźcie sobie,że macie lokal ponad 100 metrowy za który nie płacicie czynszu i...

kto poleci dobry podkład kryjący do twarzy? (38 odpowiedzi)

Szukam podkładu do cery mieszanej, który nie podkreśla porów i dobrze kryje (mam zaczerwienioną,...

Szkoła podstawowa nr 47 Gdańsk opinie zerówka pierwsza klasa (29 odpowiedzi)

Witam, moje dziecko chodzi teraz do przedszkola ale za kilka miesięcy będzie dylemat zerówka...

do góry