Widok

Upominki dla gości

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam ,jakie upominki dla gości weselnych ? Nie mam pomysłu,a potrzebuję ok 150 upomonków.Macie jakieś pomysły będę wdzięczna.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja nic nie daje w sumie byłam tylko na jednym weselu gdzie dawali upominki: moja koleżanka sama zrobiła maleńkie pudełeczka a w środku były cukierek
image
miałam bardzo proste, ale fajne i wszystkim się podobało: cukiereczek w tiulu z dołączoną karteczką z podziękowaniem - wszyscy brali :) robiłam też już dla forumek takie cukiereczki we flizelince, jest to nieduży koszt, a taki drobiazg który cieszy:

image

image

image

dawałam też ciasto w specjalnych slubnych pudełeczkach też z dołacząną karteczką z podziękowaniami, a po weselu każda rodzina dostała płytęz filmem z wesela z dedykacją :)
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
mozesz na allegro zamówić czekoladki z waszymi imionami i datą slubu
kupic pudełeczka ozdobne z podziekowaniem a w nie włozyć czekoladkę/czekoladki lub migdały lub aniołki, serduszka z piernika z waszymi inicjałami
POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.comimage
Na każdym weselu,na którym gramy rozdajemy 30-50 płyt kompaktowych z fotografiami Pary Młodej.Rodzaj płyt w naszym wykonaniu (nagraliśmy 20) dostosowujemy do klimatu miejsca np. jeśli impreza odbywa się na Kaszubach to są to piosenki kaszubskie,jeśli w dworku to np.anglojęzyczne standardy itp.
Zespół MASSUANA tel.501-183-708
image
Ja zrobiłam pudełeczka wg tego szablonu http://img241.imageshack.us/img241/6807/ttrnddboxlgbl5ao9.gif
W srodek włoże cos słodkiego, może rafaello...
Wybrałam te pudełka, bo szybko sie je robi i nie trzeba kleić. W ciągu dwóch dni zrobiłam 60 pudełeczek. Z przodu przykleiłam nasze imiona i date a z tyłu wierszych z podziękowaniami za życzenia.
Mam pytanie czy dajecie jakieś upominki gościom, ktorzy przychodzą do kościoła?
image
Jeszcze raz szablon image
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja miałam właśnie takie czekoladki o których pisze Dori i włożyłam je do pudełeczek w kształcie garniturków i sukienek, które jednoczesnie posłużyły mi za winietki. Koszt jednej 2,20 zł. Tyle ok płaciłam. Zamawiałam na allegro. Tylko jest tam dwa rodzaje garniturków. Jedne wogóle mi sie nie podobały. Te które mi sie podobały zamawiałam tu http://www.allegro.pl/item893861816_podziekowania_slub_wesele_personalizacja_gratis.html Gościom też bardzo się spodobały. U wiekszości gości do tej pory garniturki stoja w domu. Sama widziałam. Oczywiście cukierki zjedzone. Pozdrawiam
Dla gości w kościele nie myślałam.Chyba tylko tym na sali będziemy dawać.
Ja widziałam wesele, gdzie upominki było w postaci małych aniołków.
Dla gości, którzy przychodzą tylko do kościoła nie daje się upominów :)

"A gdyby tak świat leżał u Twych stóp...?"

''Nie odkładać marzeń, bo nie zmieszczą się na półce"
Pytam, dlatego, ponieważ byłam na slubie u kuzynki i tam każdy kto przyszedł do kościoła przy składaniu zyczeń dostał taki rulonik z tekstem i batonik. Zastanawiam się właśnie czy nie przygotowac czegoś dla osób, ktore przyjdą nam składać życzenia. Problem jest taki tylko, że nie da się przewidzieć ile tych osób będzie. Zawiadomień mam zamiar rozdać duzo...
Może to jednak nie jest dobry pomysł.
image

Bardzo interesujący pomysł.

Inne tematy z forum Wesele

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (217 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

do góry