Widok

Urlop wychowawczy a rekrutacja do przedszkola.

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy jako osoba przebywająca na urlopie wychowawczym jestem osobą pracującą? Co wpisać w formularzu zapisu do przedszkola?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A wychodzisz rano do pracy i nie masz z kim dziecka zostawić? Czy wracasz do pracy od września? Licz się z tym, ze dyrektor poprosi o udokumentowanie tego faktu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 11
wlasnie mam ten sam dylemat ,urlop wych.mam do lutego 2014 i zapisjue synka ,na dobra sprawę zatrudniona jestem ale nie wracam od wrzesnia więc jak zaznaczyc
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zaznacz że pracujesz, przecież masz umowę o pracę.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nela a wg ciebie jak później dziewczyny mają wrócić do pracy np od lutego? Żadne przedszkole państwowe nie przyjmie dziecka w środku roku. A czterolatków też mało przyjmują do następnej grupy.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0
jasne ze pracujaca zaznaczaj! nie sluchaj glupich rad.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
A potem faktycznie przedstawiasz zaświadczenie, zwykłe o zatrudnieniu bo wzmianka o wychowawczym nie jest potrzebna, i tyle.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

gdzie pojemniki na odzież używaną w gdańsku (18 odpowiedzi)

czy jeszcze są takie pojemniki? wiem, że to "mafia", ale lepiej tam wrzucić, niż do...

Pomocy! Jaka pralka najlepsza? (222 odpowiedzi)

Witam. Dziewczyny doradzcie jaka pralke wybrac? Obecnie mam whirpoola ktora ma 4 lata i była juz...

trymer/maszynka do strzyżenia - zbieram opinie (18 odpowiedzi)

dzieczyny, poszukuję jakiejś maszynki/trymeru (max do 150 PLN), która/-y tnie włosy od 0,5mm....

do góry