Widok

Urzad skarbowy rozmowa

Chcialabym sie dowiedziec czy ktos wie jak wyglada rozmowa kwalifikacyjna w skarbowce?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
idź to się dowiesz, moim zdaniem to są pseudo rozmowy a i tak zatrudnią kogoś po znajomości, niestety w urzędach muszą robić rekrutację żeby nikt się nie przyczepił- jeszcze nie słyszałam żeby ktoś dostał pracę w urzędzie z ulicy
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
pewnie i tak jest..a jka wygladaj testy na komputerze?
Po pracy w US nigdzie indziej Cię nie zatrudnią - chyba, że w innym urzędzie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Oj Madzia nie musisz im wierzyć moj kolega bez znajomość sie tam dostał z ulicy prosto widzisz jednak można..:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
czasem przyjmują "murzyna" jak nikt nie chce zap... za psie pieniądze i być pionkiem po którym się jeździ i zrzuca brudną robotę, ale na rzeczowe stanowisko ? w życiu nie zatrudnią z zewnątrz- zawsze się po znajomości lokują: rodzina/ znajomii, to widać nawet jak sie w urzędzie siedzi jako petent: "dzwoniłam ciociu..."
Bez przesady. Moja koleżank dostała tam rpacę, mowiła że pensja nie najgorsza i co ważne nie siedzi po godzinach za darmo, jak miało to miejsce w prywatnej firmie.
image
100 osob na 1 miejsce :(

Inne tematy z forum Praca

Życie za granicą to też nie bajka... (48 odpowiedzi)

Obserwowałam to forum jeszcze w momencie, kiedy byłam w Polsce i tak jak większość z Was...

Własna gastronomia - czy się kalkuluje? (58 odpowiedzi)

Mam pytanie, głównie do mieszkańców Gdyni: jakie jest Wasze zdanie nt. poprowadzenia własnej...

fundacja fly (48 odpowiedzi)

Zauważyłam ogłoszenia dotyczące pracy w tej fundacji na tym portalu - zdecydowanie odradzam! PIP...

do góry