Widok

Urządzam pokój dziecka? Gdzie w Trójmieście można znaleźć ciekawe meble dziecięce?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witajcie, gdzie w Trójmieście można znaleźć ciekawe meble do pokoju dziecięcego? Czy macie jakieś fajne pomysły na to, jak urządzić pokój maluszka? Co jest teraz modne? Co powinnam umieścić w takim pokoju? Proszę, podzielcie się swoimi doświadczeniami.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja zrobiłam niedawno chłopakom pokój - marynarski.
Meble przerobione/robione przez Pana stolarza pod wymiar.

https://plus.google.com/photos/110898983522808780802/albums/5841577350399204049?authkey=CPmWoLX_ytTsMw&banner=pwa
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Super rozwiązanie, pokój tematyczny. To powoduje, że całość jest przemyślaną aranżacją. Czy można prosić o polecenie dobrego fachowca? Lub tego konkretnie...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
wysłałam na priv :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wiem, wielkie dzięki!
Fajny pomysł z tym pokojem marynarskim. A czy jeszcze ktoś z Was mógłby mi podsunąć coś ciekawego?
Katia super pokoik, u nas ramki narazie etap zygzaka wiec Twoje ramki będą jak znalazł.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
a może cos w tym stylu http://miretto.pl/corsaro świetne, solidne meble :)
ciekawe meble można po prostu zamówić w necie, ja polecam: http://www.puchatkolandia.pl/meble-dla-dzieci/
Ja kupiłam w Ikei.
Katia a mogłabyś mi też przesłać namiar na priv. Pokoik super:)))
katia czy wszystkie meble robił ten stolarz?? łącznie z łóżkiem?? podaj mi na priva proszę jego namiary.
z góry dziękuję
przepraszam zapomniałam się zalogować ;)

tudzież na maila kotek_paprotek@o2.pl
image image
Ja ostatnio przez neta, w sklepie epinokio.pl, kupowałam łóżeczko. Sporo fajnych propozycji mają
Katia mogę prosić o namiary na stolarza, który robił Ci meble? Pokój super.
Mój mail maryla76@wp.pl
Ja również poproszę :-) wedania@wp.pl
Czy któraś z Was ma namiary na stolarza, który przerabiał/robił meble dla dzieci Katii?
Jeśli tak - proszę o info na priv :) szukam dobrego fachowca do przerobienia 1 starej szafki lub do zrobienia równie pancernej konstrukcji :)
A może w pokoju dziecięcym warto umieścić jakiś bajkowy motyw wymalowany na ścianie:) zajmuje się tym, więc jeśli jest ktoś zainteresowany, mogę podesłać zdjęcia z przykładowej realizacji.
pozdrawiam:)
Dorota

Inne tematy z forum Co kupić - wyposażenie

drzwi wewnętrzne. białe? (51 odpowiedzi)

zastanawiam sie czy są "modne" białe drzwi wewnętrzne? w mieszkaniu. jakie są plusy i minusy...

gdzie kupić rolety (84 odpowiedzi)

Witam, chcę kupić rolety na okna, takie gotowe bo są sporo tańsze niż robione na zamówienie,...

drzwi wejściowe (3 odpowiedzi)

jakie macie drzwi wejściowe do domu? Ja bardzo długo szukałam dobrych drzwi pasujących do domu...

do góry