Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Brawo Pani Jankiewicz !!! :) wątek zamknięty Szczerze polecam i dziękuję za profesjonalną obsługę dla Pani Jankiewicz z...
~Paweł Koronkiewicz
1

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 5 maja 2019

Michał - opinia wątek zamknięty Czynny jest tylko 1 (jeden )stacjonarny numer telefonu , który jest wiecznie...
~Michał
1

dodano: 28 października 2019

wydział komunikacji wątek zamknięty Profesjonalizm, rzadko spotykana w Urzędach empatia, serdeczność kompetencja...
~ewa
1

dodano: 5 lipca 2018

druki unijne wątek zamknięty jesteśmy juz tyle lat w Unii a urząd nadal nie drukuje większości potrzebnych...
~bel
1

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 8 października 2019

niepełnosprawny - opinia wątek zamknięty Totalne dno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 Ocena ogólna beznadziejna.
~niepełnosprawny
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 7 listopada 2019

tam są dwie panie wątek zamknięty jedna krótko ale konkretnie star się naświetlić pomoc druga szczupła najpierw...
~Ala
1

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 28 grudnia 2017

Uważam, że to darmozjady za pieniądze podatników wątek zamknięty Napisałem z prośbą o pomoc w odwołaniu od reklamacji. Otrzymałem odpowiedź,...
~Kwiatkowski Express
1

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 2 kwietnia 2019

Szybko i przyjemnie wątek zamknięty Świetny urząd. Mały czas oczekiwania i przyjemni urzędnicy
~olafl
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 30 sierpnia 2019

Nie wieżę wątek zamknięty Będąc w urzędzie spotkałam się z bardzo nietypową sytuacją ,dlatego...
~Karolina
1

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 13 lipca 2018

wybory do PE wątek zamknięty Po podliczeniu głosów przyjechała po dokumenty i po nas taksówka zamówiona z...
~Magdalena
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 29 maja 2019

Fachowo. wątek zamknięty 22 maja przed 17 na stanowisku rejestracji aut,obsługiwała nas Pani Bogusia....
~joanna
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 27 maja 2019

Kompromitacja instytucji wg mnie wątek zamknięty Odbiór dowodu rejestracyjnego. Niby prosta sprawa, a spędziłam tam ponad dwie...
~A.
1

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 3 września 2018

Mieszkaniec Gdańska wątek zamknięty Dwa razy rejestrowałem samochód i dwa razy trafiłem na tą samom...
~Leszek Rydelek
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 15 maja 2019

Bardzo dobra wątek zamknięty Mieszkam w Gdyni ponad 20 lat i nigdy nie zawiodłam się na Urzędnikach...
~I.Gabrys
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 13 maja 2019

Zbesztany z błotem wątek zamknięty Od 7 lat załatwiam sprawy w urzędach Sopockich. Dzisiejsza wizyta była jedną...
~Sopocianin
1

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 22 maja 2018

Niedowierzanie wątek zamknięty Jedna urzędniczka bo Panią nazwać jej nie można arogancka opryskliwa złośliwa...
~Jarek
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 8 marca 2019

Super wątek zamknięty Bardzo fajnie, Pani pomocna, przerejestrowanie samochodu przebiegło szybko i...
~Kuba
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 5 lutego 2019

pomoc wątek zamknięty Sz.P Witam serdecznie jesteśmy 4 osobowa rodziną Żona i 2 chłopców lat 9 i 10...
~Piotr
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 15 listopada 2018

Obsługa telefoniczna klientów Urzędu Miejskiego na MIlskiego wątek zamknięty Niezwykle sympatyczna pani Ania, Jej pomoc w realizacji rejestracji pojazdu...
~Barbara Boros
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 29 października 2018

tragedia wątek zamknięty Zgadzam się z poniższymi opiniami, Panie które zajmują się rejestracją aut są...
~kasia
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 22 października 2018

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
934

406

wątków

do góry