Widok

Usg polowkowe

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Cześć. Jestem już w 16 t.c. Ktoś poleci gdzie wykonać usg polowkowe w Gdansku?. Badania prenatalne były już wykonane a teraz szukam lepszegoz aby dokładniej opisywał szczegóły. Dzięki za odp :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Invicta
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

A dr :)?

O ile pamietam to byl to Dr Puzio
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Usg w Invikcie robiłam w poprzedniej ciąży. Do samych badań nie mam zastrzeżeń, ale 2 razy opóźnienia sięgały prawie 1,5 h.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja mogę polecić Pomorskie Centrum Diagnostyki i Terapii Prenatalnej na Zaspie. Ja robiłam usg u dr Świątkowskiej-Freund. Badanie bardzo dokładnie i w odróżnieniu od robionego prywatnie prenatalnego, nie trwało 10 min.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wszystkie ważne USG robiłam u dr Brzóski w Invikcie i bardzo ją polecam. Jest uprzejma, wydaje się być bardzo skrupulatna i podczas badania mówi po kolei, co teraz ogląda. Dzięki temu ja i mąż też wiedzieliśmy co w danej chwili widać na ekranie ;) i na bieżąco wiedzieliśmy, że obraz jest prawidłowy (nie było takiego stresu jak wtedy, kiedy lekarz przez całe badanie nic nie mówi). Raz trafiłam z przypadku na USG do doktora Puzio i nie polecam go :/ Też wydawał się kompetentny i dokładny, tak że samo badanie na pewno wykonał dobrze, ale jego sposób komunikowania się z pacjentką był dla mnie nieakceptowalny :/
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam dr Puzio byłam u niego na prenatalnych i polowkowych, lekarz specyficzny ale bardzo fajny i dokładny.
Ze świecą szukać.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja chodzę całą ciążę prywatnie a połówkowe załatwiłam sobie w uck przez profesora Limona .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Też trafiłam do dr Brzózki i jestem zadowolona. Opowiada co widać na monitorze, jaka długość, waga, etc. Odpowiada na wszystkie pytania i sama się pyta, czy pacjentka ma jakieś pytania.

Nowe Orłowo dr. Ewa Mężyk baardzo polecam :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja natomiast bardzo nie polecam!

Robiłam w mojemam.pl, lekarze z certyfikatem, wszystko dokładnie zbadane i opisane, dostałam nawet płytkę z przebiegiem badania. Byłam na tyle zadowolona, że USG 3go trymestru też tam zrobiłam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Kartony do przeprowadzki ! PILNE!!! (124 odpowiedzi)

Dziewczyny pomóżcie...w piątek czeka mnie przeprowadzka, a jeszcze nie mam kartonów. Potrzebuje...

Przedszkole prywatne w Pruszczu, które? (42 odpowiedzi)

Najleiej na osiedlu Wschód. Prosze o opinie.

Przeprowadzka- jaka firma? (50 odpowiedzi)

Jak w temacie, macie sprawdzona i niezbyt droga firme do przeprowadzek?Moze jakis forumkowy maz...

do góry